15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi lager akvariuminkubatorer for kaviar

inkubator for fiskeegg Du kan lage en inkubator for kaviar selv. Disse konstruksjonene brukes til avl av yngel av akvariefisk. Uten disse inkubatorene vil fisken spise alle eggene og steke. Kostnaden for en fabrikk akvarium inkubator er veldig høy.

Denne enheten består av:

  • fra beholderen der kaviaren er plassert;
  • kompressor;
  • røret gjennom hvilket klekket yngel kommer inn i akvariet.

Siden kompressoren er installert i de fleste akvarier, kan du spare penger og bruke en hjemmelaget inkubatordesign.

Hvordan lage en kaviarinkubator av plastflaske

For å montere et hjemmelaget inkubatordesign trenger du to plastflasker. Volumet deres kan være alt, det avhenger av størrelsen på akvariet og antall egg.

Sørg for å fjerne etikettene fra flaskene. Flasker rengjøres for lim med aceton og skylles godt.

Etter at limet er fjernet, blir flaskene kuttet i to deler. For inkubatoren, bruk bare toppen av flasker med hals. Det bores et hull i et av dekslene. Den kan kuttes med en skarp geistlig kniv.

Deretter skrus flaskehettene av, og et fint maske legges i nakken. Som garn kan du bruke et stykke gammel tyll eller materiale fra et akvariumnett. Hettene er skrudd tilbake.

Deretter kobles flaskene til hverandre med en bred side og festes med tape. Inkubatoren er sikret med en sugekopp på innsiden av akvariet. I en hjemmelaget kaviarinkubator installeres en dråpenål med et rør, som er koblet til kompressoren.

Prinsippet for drift av en hjemmelaget inkubator for kaviar

Ved hjelp av en kompressor fylles inkubatoren med vann, som stadig vil bli fornyet. Eggene høstes for hånd med en “pære” og legges i en inkubator. På grunn av masken kan voksen fisk ikke svømme inn i beholderen med kaviar. Siden flaskene er gjennomsiktige, vil du kunne observere utviklingen av kaviar.

Når yngelen klekkes, må du tømme inkubatoren for hånd. En skillevegg kan installeres inne i plastflaskene. Dermed får du to rom, hvis bunn brukes til utvikling av egg, og den andre til vekst av yngel..

Når du bruker en hjemmelaget kaviarinkubator, kan du avle akvariefisk.

Previous Post
Cum se tratează o vacă dacă se constată mastită?
Next Post
Fungicid “Quadris” – o moarte rapidă pentru sporii fungici
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org