15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Frøplanteurea – både soppdrepende og gjødsel

frøplante urea Når unge planter nekter å vokse og sitter i bakken i lang tid, kommer mineralgjødsel til unnsetning. Frøplanteurea er en rask løsning på et bekymringsfullt problem. For å forbedre kvaliteten på landet begynte det å bli brukt allerede på 1700 -tallet. Som et resultat økte utbyttet av feltene flere ganger. I dag produseres urea i form av granulat, pulverblandinger eller tabletter. Det oppløses nesten umiddelbart i vann.

Gjødsel er det mest konsentrerte stoffet. Brukes som tilsetningsstoff, som smakforsterker.

Frøplanteurea

Topp dressing påføres oftest under røttene. Noen mennesker bruker imidlertid den tilberedte løsningen for å spraye det svekkede løvet. I oppløst form skader det ikke lauvplater. Standard dosering er 15-20 gr. på en bøtte med vann. For resten gjelder andre “priser” (for 10 liter):

  1. Urtevekster tilbereder en mindre konsentrert suspensjon på opptil 10 g.
  2. Trær trenger mer mettede komposisjoner. Storfruktsorter som er mer enn 4-5 år gamle tar en andel på 200 gram, og småfruktede-120 gram hver.
  3. For busker som jordbær, bringebær, så vel som jordbær, må du forberede 50 gram. Planter sprøytes på slutten av sommeren. Noen agronomer utfører prosedyren under eggstokken.

Urea er utmerket til å bekjempe skorpe, rust og flekker. Dermed brukes urea til frøplanter både som soppdrepende middel og nitrogenholdig gjødsling. Kjemikaliet reduserer potensialet for patogener å formere seg.

Før bruk er det viktig å sørge for at kulturen mangler nitrogen og ikke jern. Dette bevises av svak vekst, tynne stilker og gule blader. Nyrene utvikler seg dårlig og også sakte.

Blant annet hvis du legger det til tidlig på våren, vil kraftige komponenter forsinke blomstringen i halvannen uke, noe som er viktig i et ustabilt klima. Før du behandler sengen med en næringsoppløsning, bør du søle området i god tro. Det er bedre å fortynne mineralet i varmt vann..

Skjulte feil

Med en overdose synker spiring av frø betydelig. Det er verdt å huske at den dødelige dosen er 300 g / 10 l. Det er nødvendig å blande snøhvite granulater med fosforkomplekser bare i tørr form. Oppbevar materialet under riktige forhold. På grunn av den høye luftfuktigheten blir den til klumper. Regelmessig bruk av mineralgjødsel syrer jorda. Løs problemet ved å legge til kalkstein (for 1 kg fôring 800 g kritt).

Urea brukes med suksess til dyrking av alle grønnsaksavlinger, frukt- og bærbusker og frukttrær. Urea er spesielt bra for frøplanter.

Previous Post
Cum se tratează o vacă dacă se constată mastită?
Next Post
Fungicid “Quadris” – o moarte rapidă pentru sporii fungici