15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lagring av hippeastrum om vinteren

hippeastrum i det åpne feltet Hippeastrum er en løkplante som ikke tåler lave temperaturer. Blomsterløken dør ved en temperatur på + 8 ° C, så om høsten må den graves opp og klargjøres for lagring. Les: hippeastrum hjemmepleie!

For å plante hippeastrum neste år trenger du:

  • forberede en passende oppbevaringsbeholder;
  • fjern alle blader og blader;
  • tørk løken;
  • behandle pærer fra skadedyr og soppsykdommer.

Etter riktig forberedelse til vinteren, vil løkene i hippeastrum forbli til neste vår, når de kan plantes i åpen mark eller i separate potter..

Under lagring kan løkene i hippeastrum spire. Slike løker råtner veldig raskt, så de må plantes i en gryte med ufruktbar løs jord for ikke å fjerne hippeastrum fra hvileperioden..

Pæreoppbevaringsbeholder

Etter at du har gravd løkene ut av jorden, fjerner du alle bladene og bladene. Rotsystemet til hippeastrum renses for jordrester og plasseres i lagringsbeholdere. Plastkasser fungerer best. De er godt ventilert slik at pærene ikke råtner. Bokser med plantemateriale plasseres i et varmt rom i en dag for å tørke..

Behandling av pærer fra skadedyr og soppsykdommer

Før du sender pærene til hippeastrum for lagring, blir de ventilert. Bokser med plantemateriale legges i et trekk slik at løkene ventileres fra alle sider. Bokser må oppbevares i et ventilert område i minst tre dager.

Trips kan sette seg på løkene, som lever av saften fra løkplanter, så løkene behandles med en litt rosa løsning av kaliumpermanganat fra insekt skadedyr.

På grunn av thrips kan plantematerialet råtne, derfor må løkene også behandles med insektdrepende preparater. Flyktige insektmidler fungerer best. Legg pærene i en vakuumpose og behandle dem med Dichlorvos. Om ti minutter dør skadedyrene, og pærene kan sendes til lagring i kjelleren..

Etter lagring plantes løkene i fruktbar jord, hvori fosfor og kaliumholdig gjødsel påføres. I løpet av våren vil hippeastrum danne blomsterstilker og blomstre i store, vakre blomster. På høsten blir blomstene gravd opp og klargjort for lagring for neste år..

Previous Post
Mierea de castan de elită: proprietăți utile și contraindicații, precum și caracteristici de aplicare
Next Post
Cum se realizează stratificarea semințelor acasă