15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

For å øke eggproduksjonen til kyllinger om vinteren, trenger du et spesielt fôr.

fôr for å øke eggproduksjonen Antall egg avhenger av rasen og forholdene til fjærfeet. For at kyllinger skal ha høy eggproduksjon om vinteren, er det nødvendig:

  • gi dem riktig mat;
  • sørge for god ventilasjon i hønsegården;
  • bytt vann regelmessig i drikkerne.

I rommet der verpehønsene oppbevares, bør det ikke være trekk, temperaturen i hønsehuset bør ikke falle under +8 ° С.

Varme matter kan brukes til å holde hele coop varmt, men vannet i drinkerne vil fryse. I dette tilfellet må kyllingene gis snø..

I tillegg til hovedmatbasen må du bruke tilsetningsstoffer for dannelse av et eggeskall, for eksempel skallstein.

Samling av hovedmatforsyningen

For å formulere en komplett feed må du bruke minst fem komponenter. Sammensetningen av fôret til verpehøns inkluderer:

  • bygg;
  • havre;
  • hvete;
  • solsikke kake;
  • hvetekli;
  • hvetemalt.

Havre må gis til fuglen. Ved å spise korn, vil kyllinger klekke egg godt. Kyllingene vil øke, avkomene vil være sterke og immuniteten deres være sterk. Bygg inneholder en stor mengde stoffer som er nødvendige for dannelsen av eggehvite.

Hvete er grunnlaget for fôrblanding. Det er nødvendig for kyllingen å gå opp i vekt. Solsikke måltid inneholder ca 20% vegetabilsk olje.

Hvetekli inneholder fiber, noe som er avgjørende for god fordøyelse av mat. Malt brukes som vitamintilskudd for å øke eggproduksjonen.

Tilberedning av vitamintilskudd

For å øke eggproduksjonen og størrelsen på kyllingegg, må kyllinger gis vitamintilskudd. For tilberedning oppløses 100 g gjær i 10 liter vann. Blandingen får stå i to timer, og deretter tilsettes kli til gjæren for å lage en tyktflytende grøt.

Denne “deigen” skal infunderes i en time. Deretter gis vitamintilskuddet til verpehønsene. Denne prosedyren gjentas annenhver uke..

Kyllinger bruker mye energi og vitaminer for å danne egg. For å fylle dem opp i 10 liter drikkevann for kyllinger, er det nødvendig å oppløse to tabletter av stoffet “UNDEVIT”. Kyllinger får vitaminer annenhver uke..

Disse to vitamintilskuddene kan veksles med grønn mat, som høstes om sommeren. Den fryses i fryseren og gis til kyllinger gjennom hele vinteren. Senneps- eller brennesleblader brukes som grønn mat..

Previous Post
Mierea de castan de elită: proprietăți utile și contraindicații, precum și caracteristici de aplicare
Next Post
Cum se realizează stratificarea semințelor acasă