15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hjemmelaget inkubator for kyllingegg fra mikrobølgeovnen

mikrobølgeovn inkubator Du kan lage en inkubator for å heve din egen fjørfebestand selv. For små mengder egg, bruk et hjemmelaget mikrobølgedesign. Opptil 13 kyllingegg legges i en slik inkubator..

En mikrobølge inkubator er et godt alternativ til en fabrikk inkubator. I tillegg er inkubatoren med liten kapasitet ideell for verpehøner. Det er upraktisk å bruke en stor setterstasjon for å klekke et lite antall egg..

Inkubasjonsstasjonsenhet

For å montere inkubatoren trenger du:

  • fjern sidedekselet til mikrobølgeovnen;
  • demontere bestrålingselementet;
  • legg en plastplate på den roterende brettet i mikrobølgeovnen.
  • monter to glødelamper i lokket på mikrobølgeovnen;
  • plasser en beholder for vann på baksiden av mikrobølgeovnen.

Snu eggene vil bli utført ved hjelp av mikrobølge -motoren. For at plastbrettet ikke skal rotere, men bevege seg i en rett linje, skrues to føringer til veggene i mikrobølgeovnen. De kan lages av metallhjørner..

I stedet for bestrålingselementet er en vannbeholder installert på baksiden av mikrobølgeovnen. Et hull bores i mikrobølgelokket for et bølgepapp som kan helles vann i beholderen.

Hull for strikkepinner bores i mikrobølgeovnens sidevegger. Keramiske fliser er installert på dem slik at lyset og varmen fra glødelamper spredes over hele området..

Hvis du ikke installerer en slik flis, vil lyset fra lampene treffe kyllingeggene direkte. Dette får dem til å varme opp ujevnt, og færre unger vil klekkes. Keramiske fliser fungerer som varmeapparat.

I stedet for mikrobølgeurets timer-knapp er en manuell lyssensor installert, som to 60 watt lamper er koblet til. Ulempen med dette designet er at vifter må kobles til dimmeren..

Hvis mikrobølgeovnen din ikke har varmluftsfunksjon, må du installere en datamaskinkjøler i mikrobølgeovnen for å sikre luftsirkulasjon..

Legge egg

Et metallnett med en maskestørrelse på ca 2X2 cm er plassert på en plastpall. Pallen er plassert på en metallnål. Designfeilen er at egg plassert i de ytterste cellene vil synke under bevegelsen av pallen..

Previous Post
Mierea de castan de elită: proprietăți utile și contraindicații, precum și caracteristici de aplicare
Next Post
Cum se realizează stratificarea semințelor acasă