15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Deilige kålruller med saus i ovnen – overrask gjester

kålruller med saus Denne retten kan serveres på et festlig bord for kjære gjester, og bare til en daglig familiemiddag. I dag skal vi lage fylte kålruller med saus, og ikke lage mat i en kjele, men bake i ovnen.

Kål forberedelse triks

Kanskje er dette den minst favorittdelen av jobben for mange husmødre. Det er ganske vanskelig å skille bladene fra kålhodet, dessuten må de forbli intakte. Men vi vil dele med deg et lite triks, hvor enkelt det er å demontere surebets. Så, på kvelden, fjern de øverste bladene fra kålen og skyll godt under springen. Klipp ut midten, ta ut en del i form av en kjegle. Nå sender vi gafler for hele natten til fryseren.

Hvis hodet er stort, la det stå i fryseren i en dag..

Neste dag tar vi ut vårt frosne kålhode og fortsetter å analysere det, etter å ha tillatt det å tine opp. For å fremskynde prosessen, legg kålen i en dyp bolle og hell kokende vann over den. Når gaffelen tiner, må vi bare demontere den, uten anstrengelse. Etter frysing blir bladene elastiske, men forblir faste og går ikke i stykker. For store blader kuttes langs venen i to deler.

Du kan fryse både tidlig og sen kål..

Tilberedning av kjøttdeig

For kjøttdeig er det bedre å bruke langkornet ris. I motsetning til runde, vil det ikke bli til et rot, men vil forbli frittflytende. Vi vasker frokostblandingen og sender dem til ovnen i en kjele med vann. Kok til halvkokt og la avkjøle. Ingen grunn til å skylle.

I mellomtiden, la oss ta vare på grønnsaker: finhakk løken. Du kan også rive, men hakket løk er mer saftig. Legg den i kjøttdeigen. Alt kjøtt vil gjøre, i vårt tilfelle er det ikke-magert biff og kylling..

Kombiner kjøttdeig med løk og avkjølt ris, salt og pepper. For duften, tilsett en blanding av kaukasiske urter – du kan kjøpe den i supermarkedet i krydderdelen. Bland godt og send til kjøleskapet i 30 minutter.

Kålruller med saus: “modellering” og tilberedning av fyllet

Vi går videre til den siste delen av forberedelsen:

  1. Smør en dyp bakeplate med smør.
  2. Vi former kålruller: på et ark, nærmere toppen, legger vi kjøttdeigen. Vi ruller det sammen en gang. Vi bretter kantene, lukker og fortsetter å brette ytterligere til begynnelsen av arket. Klipp av spissen, der den tykke venen er. Vi stapper de store bladene som er kuttet langs lengden på en litt annen måte. Vi starter fra midten og ruller opp parallelt med venen.
  3. Vi legger fylte kålruller på et bakeplate.
  4. Vi sender til forvarmet ovn til bruningen er omtrent 20 minutter.
  5. Mens kålrullene brenner, forbereder du sausen. Tre gulrøtter, hakk paprika og løk og stek alt i solsikkeolje. På slutten tilsett 4 ss. l. tomatpuré og kaukasiske urter. Stek godt, hell vann og la det småkoke i 5 minutter.
  6. Vi tar ut et bakeplate, fyller kålrullene med saus. Tilsett vann i formen for å dekke helt.
  7. Dekk bakeplaten tett med folie, men lag hull i den for at damp skal slippe ut.
  8. Vi setter i ovnen i en time.

Du kan servere kålruller med saus ved å helle rømme på toppen og strø over hakket dill og basilikum.

Hvordan lage kålruller med saus – video

Previous Post
Riktig fôring av smågris fra 1 til 6 måneder
Next Post
Plantarea și reproducerea mesteacănului într-un teren personal