15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi dyrker et miniatyrtre i leiligheten – ficus Kinki

ficus kinky En av de mest dekorative ficusene regnes som Kinki -sorten – dette er en rekke Benjamins ficus, kjent for alle. En slik plante mottok et stort antall små blader fra foreldrene, men skiller seg fra den i sin varierte farge og sin mer beskjedne størrelse..

Det andre navnet – variert ficus – fikk blomsten nøyaktig takket være bladets tofargetone.

Om emnet: hjemmepleie for Benjamins ficus!

Beskrivelse av arten

Ficus Kinki er en kompakt busk med et voluminøst løvhodet. Den forgrener seg godt, og skuddene faller til slutt under vekten av et stort antall brokede blader opp til 4 cm lange. Hovedstammen er rett, dekket med tett tre.

Det er to typer Kinki ficus:

  1. den ene har blader med en hvit kant rundt kantene;
  2. den andre har en kremfarget ramme.

I broket ficus er bladplatens struktur mer stiv enn hos ficus Benjamin.

Omsorgsfunksjoner

Variegated ficus -varianter tolererer ikke vannlogging, derfor er det viktig å legge god drenering når du planter på bunnen av potten. Det kan være et lag med ekspandert leire. Når det gjelder jord, må den være næringsrik. Ficus vokser godt i et vanlig underlag for dekorative løvrike planter, som selges i en blomsterbutikk. Om ønskelig tilsettes litt løvfellende land.

Med alderen blir hovedroten til Kinki ficus tykk, mørkner og ligner. Dette gjør det mulig å lage bonsai fra planten. Hvis du vil, kan du bare la en så kraftig rot stå over jordoverflaten når du planter, uten å drysse den med jord. Dette vil gjøre busken mer dekorativ..

Ved transplantasjon av en voksen plante, som bør utføres om våren, kan for lange røtter trimmes.

I motsetning til ficuses med en solid farge, krever Kinki god belysning, så de sørlige vinduene er bare for ham (forutsatt at de ikke åpnes og det ikke er trekk). Men selv der er det en mulighet for at blomsten trenger belysning om vinteren, siden dagslysetiden i denne perioden er veldig kort. I tillegg, hvis potten er direkte på vinduskarmen, er det nødvendig å legge et stykke skum under det om vinteren – ficuses liker det ikke når de har “kalde føtter”.

Du kan forstå at ficus mangler lys ved de langstrakte internodene og skuddene. I tillegg faller bladene hans uplanlagt..

Om sommeren bør blomsten vannes regelmessig, så snart bakken er tørr på toppen. Om vinteren er en gang i uken nok, mens jo lavere temperatur i rommet (men ikke mindre enn 18 grader Celsius), jo lenger kan ficus klare seg uten vann.

En skarp gulning av bladene på ficus indikerer overløp, og deres vridning og bladfall – at det er kaldt.

Grunnleggende krav til omsorg for ficus Kinki – video

Previous Post
Melon syltetøy oppskrifter med appelsin, epler, vannmelon
Next Post
Creșterea caprelor acasă pentru începători