15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi viser deg store frukter av tranebær

tranebær med stor frukt Hage tyttebær med stor frukt, som dyrkes på private tomter eller til industrielle formål, er forskjellige fra vill tyttebær som vokser i naturen. Oppdretternes oppgave var ikke bare å skaffe varianter som var maksimalt tilpasset innendørs (drivhus) eller åpne vekstforhold, men også å påvirke avkastningen betydelig, øke den flere ganger og forbedre smaken og størrelsen på bærene selv. Jeg må si at de gjorde det perfekt, og i dag er det mange typer storfrukte tyttebær som tilsvarer de gitte parameterne..

Populære storfruktsorter av tyttebær i landet

I dag ønsker vi å introdusere deg for noen av de høyest avkastende og store fruktsortene av tyttebær, nemlig:

  • Pilegrim;
  • Ben Lear;
  • Stevens.

Tranebær Pilgrim

En av de største variantene: hvert bær veier mer enn 2 g, når 27 mm i diameter, med en vakker lilla farge med en liten glans og saftig søt og sur fruktkjøtt, behagelig sprø. Fruktene modnes ikke tidligere enn oktober og er forskjellige i form: tyttebærene er ikke runde, men litt langstrakte. Selve buskene er små, maksimalt 25 cm i høyden, men veldig forgrenet og vokser raskt.

En voksen plante kan produsere opptil 3 kg bær.

Tranebær Ben Lear

Det er også ganske stort: ​​bæret veier mer enn 1,5 g, diameteren på hver er 20 mm. Skiller seg i en avrundet form og rik mørk farge: burgunder tranebær, i skyggen virker det svart. Huden har et matt belegg som lett kan slettes med en finger. Bærene smaker som alltid søtt og surt, fast, men saftig. Buskene er lave, ikke mer enn 15 cm, men de danner mange horisontale grener som sprer seg ut i et tykt mørkegrønt teppe. Tidlig moden sort – høsten kan fjernes på slutten av sommeren, men den lagres i maksimalt 2 uker.

Høst per plante – 1,5 kg.

Tranebær Stevens

Sorten kan brukes som prydavling. Buskene ser veldig vakre ut, spesielt om høsten. På dette tidspunktet er mørkerøde bær med en voksaktig blomst tydelig synlig mot bakgrunnen til et rødt løveteppe..

I tillegg vil Stevens glede seg over en god høst: tranebær veier fra 1,5 g til 2 hver med en diameter på 24 mm. Massen er tett, med syrlighet. Modning skjer i slutten av september. Et karakteristisk trekk ved sorten er de oppreist voksende skuddene og høy motstand mot avlingssykdommene..

Produktivitet fra en busk – opptil 2,5 kg.

Video om sammenligning av fruktingen av forskjellige tranebærsorter

Previous Post
Melon syltetøy oppskrifter med appelsin, epler, vannmelon
Next Post
Creșterea caprelor acasă pentru începători