15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Effektiv dyrking av fersken

utbytte av fersken Å dyrke en fersken i det sentrale Russland er veldig problematisk. Gartnere tror at treet ikke er tilpasset kaldt klima, men hovedårsaken til den lille høsten er fersken sykdom. Uten kjemiske behandlinger vil utbyttet være lavt. For at treet skal danne så mange blomsterknopper som mulig, er det nødvendig å beskjære kronen om sommeren. Du må også overvåke jordens tilstand og observere teknologien for behandling av fersken med kjemikalier..

Ferskenpleie om høsten

Behandle kronen med en 5% ureaoppløsning før treet feller bladene. Start behandlingen mens treet fortsatt har 70% -80% løvtre. 2 dager etter behandling av treet må du utføre fuktighetsladende høstvanning. Hell 20 liter vann under hvert tre.

Deretter, før frosten begynner, når gjennomsnittlig daglig lufttemperatur er fra 5 ° C til 10 ° C, blir fersken behandlet med soppdrepende midler. I høstbehandling brukes kobberholdige preparater, for eksempel en 1% løsning av kobbersulfat eller en 3% løsning av Bordeaux-væske. For at knoppene ikke skal dø under ising, blir trær behandlet med stoffet “30B”.

Om vinteren, når jorden er godt frossen, påføres fersk kumøkk under ferskenen uten å grave jorden. Denne gjødsel påføres hvert tredje år..

Vårpleie

I mars gjentar du behandlingen med kobberholdige preparater. På det rosa knoppstadiet blir fersken behandlet med soppdrepende midler og insektmidler. Kontaktmedisiner brukes, for eksempel “Antrakol”. Et bi-vennlig insektmiddel tilsettes til soppdrepende løsning. Når 10% av blomsterknoppene har blomstret, begynner treet å danne seg. Sen formasjon gjør det mulig å estimere hvor mange nyrer som døde om vinteren. Etter beskjæring, behandle fersken med et medisinsk soppdrepende middel, siden sporer av soppsykdommer kan komme på kuttene. Du kan bruke stoffet “TopsinM”.

Etter utseendet på grønne skudd behandles treet med kobberholdige preparater. En løsning av kobbersulfat eller Bordeaux -væske kan ikke lenger brukes. Om sommeren blir fersken behandlet med Champion.

Etter regn er det nødvendig å gjenta behandlingen med soppdrepende midler. Gjenta også behandlingen med soppdrepende midler ved første tegn på bladkrølleskade..

Previous Post
Melon syltetøy oppskrifter med appelsin, epler, vannmelon
Next Post
Creșterea caprelor acasă pentru începători