15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Amaranth grøt – enkelt og sunt

amaranth grøt Når havregryn blir lei, oppstår spørsmålet om hva du skal lage til frokost. Amaranth grøt er et trygt alternativ for enhver diett. Den har fordelaktige egenskaper fordi den er rik på proteiner og magnesium. Men den viktigste rollen i den spilles av squalen, en antioksidant som metter hver celle med oksygen og til slutt forynger den. Videre fremmer det eliminering av frie radikaler fra kroppen..

Frøene til den urteaktige planten er nesten 4 ganger mindre enn quinoa (frokostblandinger). Takket være denne strukturen får parabolen en uvanlig delikat og luftig struktur. På grunn av hva mødre bringer det inn i kostholdet til babyene sine.

Amaranth grøt: en enkel måte å lage mat på

Før du begynner å lage en enestående frokost, blir frokostblandingen gjennomvåt om kvelden. Ett glass små korn helles med væske slik at det dekker dem helt. La produktet svelle ved romtemperatur. Om morgenen begynner de å lage amaranthgrøt:

  • vannet tømmes forsiktig;
  • skylt grundig flere ganger under kranen;
  • helles i en kjele;
  • tilsett 2,5 ss. væsker (melk kan brukes);
  • salt;
  • kok opp, og reduser deretter varmen;
  • lokk med lokk;
  • la det småkoke i ca 15-20 minutter.

Kulinariske eksperter anbefaler å røre massen fra tid til annen, siden den liker å holde seg til varme retter. Om et kvarter vil kornene absorbere vann og få en tyktflytende konsistens..

Imidlertid er det få som vet at hvis frokostblandingen ikke blir forstyrret etter koking, vil den aldri brenne. Denne hemmeligheten er allment kjent i Kaukasus. Likevel er det nødvendig med observasjon i denne saken, samt en velutviklet intuitiv sans..

Deretter legges retten i porsjonerte tallerkener. En teskje sunn kokosnøttolje tilsettes til hver av dem. Rør grundig for å smelte. For å gi den en original sødme, legger husmødrene til honning eller en slags sirup. Om ønskelig kan du fortynne den tykke amarantgrøten med mør mandelmelk. Det vil forbedre godnøttens smak og gjøre den tynnere. På slutten er den stygge overflaten dekorert med søtsaker..

Eksotiske satellitter

Selvfølgelig liker mange mennesker å bruke tørket frukt. Likevel vil en fersk banan i selskap med duftende papaya gjøre underverker. Fruktene skrelles og skrelles. Skjær dem i tynne ringer eller små terninger. Flere spiralomdreininger er laget av bananplater. Sentrum av komposisjonen er dekorert med en høyde med oransje papaya. Dryss toppen med kokosflak.

Ernæringseksperter anbefaler likevel å velge sesongens frukt. De inneholder flest vitaminer. Da vil frokosten vise seg å være lett og guddommelig appetittvekkende. Dessuten inneholder den ikke en dråpe gluten, som ofte er kontraindisert for mange..

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară