15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY luftpumpe

hjemmelaget luftpumpe Du finner ikke en luftpumpe som kan blåse opp et sykkeldekk på 2 minutter i en butikk, men du kan lage det selv. De vil kunne lage et dekktrykk på opptil 60 atmosfærer. Hemmeligheten til å generere så høyt trykk og pumpe er i stempelet. I åpen tilstand passerer det trykk opp til 10 atmosfærer, og i lukket tilstand kan det holde trykk opp til 60 atmosfærer. Et trykk over 100 atmosfærer vil ødelegge dekket, så det er ingen vits i å lage en høytrykksluftpumpe. Vurder instruksjonene for å lage en middels trykkpumpe.

Deler for pumpemontasje

For å montere et medium trykk luftpumpehus trenger du:

  • brett og håndtak fra en spade for stativ og pumpehåndtak;
  • vannutløp med en diameter på 16 mm og en innvendig gjenge på 0,5 mm;
  • bremseslange fra en gasell;
  • nagle;
  • hette for brystvorten.

Slik monterer du sylinderen:

  • adapter for et polypropylenrør med en diameter på 20 mm. Adapterens ytre tråd – 0,5 mm;
  • polypropylenrør for varmt vann med en diameter på 20 mm;
  • rør plugg;
  • aluminiumsrør – 12 mm;
  • to brystvorter fra et slangeløst dekk.

Du trenger også en skalpell, sandpapir, drill, epoxylim, beslag.

Montering av pumpen

La oss montere ventilen. Brystvorten må være formet som en kjegle. For å gjøre dette, klem den inn i en boremaskin og slip den med sandpapir. Deretter må du slipe kjeglen. Diameteren til den tykkeste delen må være 1 mm større enn den indre diameteren på det 20. røret. Kjeglen må settes inn i aluminiumsrøret etter å ha slipt den ene enden av røret med sandpapir. Merk et punkt 1 cm over stempelposisjonen og bor et hull. Hell epoksylim i hullet og smør skjøten mellom kjeglen og røret. Pumpestempel klar.

La oss deretter montere sylinderen. Du må sette inn en beslag i 0,5 mm -adapteren, og fikse selve beslaget i boret. Deretter slår du på boret og skyver adapteren på 20 mm -røret ved hjelp av friksjonssveising.

Klipp den tykkeste delen fra den andre brystvorten til linjen. Deretter må du sette den inn i adapteren og justere den i midten. Fyll det tomme rommet med epoxylim.

La oss håndtere slangen. Klipp av den ene enden. En mannlig ende er nødvendig. Slett tråden med en fil. Klipp brystvorten direkte under gummiringen ved vannutløpet. Bor deretter hullene forsiktig på nytt med en 9-9,5 mm bor. Det er nødvendig at jordtråden kan skrus fritt inn i sidehullet. Fyll det øvre hullet i vannuttaket med kald sveising og kontroller at adapteren kan skrus fast i den.

For å montere sylinderen, kutt et stykke av polypropylenrøret slik at det er noen centimeter kortere enn aluminiumet. Skru deretter bolten inn i rørpluggen. Bruk friksjonssveising for å skyve pluggen på røret. Lag et hull i det slik at du kan føre et aluminiumsrør gjennom det. Monter deretter pumpen ved hjelp av superlim og installer håndtaket på bolten med muttere.

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China