15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan organisere en vekstskifte i et drivhus

vekstskifte i drivhuset Å rotere i et drivhus er en passende prosedyre, men ikke alltid lett. Det begrensede territoriet gjør mange ting umulig. Av tradisjon er det bygget to eller tre faste senger i drivhuset. I dette tilfellet er bredden på passasjen igjen i området fra 50 til 75 cm.

Feng Shui drivhusplassering

Det er klart at vi i dette tilfellet mener å skape gunstige forhold for dyrking av avlinger. Mye avhenger av naturen til solstrålene, samt effekten på planter. Morgens lysspekter er stort sett blått. Han bremser i sin tur veksten av selv de mest hardføre variantene. Solen stiger høyere over horisonten og begynner å avgi røde fotoner. Derfor er grønnsaker og frukt i de sørlige områdene søtere, bedre, saftigere og mer aromatiske..

For de som bor i de nordlige områdene, anbefales det å finne drivhus (dimensjoner – 3X8 meter) med orientering mot øst. Deretter plantes lysglade varianter fra sørsiden, og skygge-tolerante fra nord..

Nå må bonden ordne sorter av avlinger riktig. Deres vekst og tetthet av busken bør tas i betraktning. Her er et av overnattingsalternativene (fra nord til sør):

  • agurker som krøller seg langs espalieret, som skaper en fantastisk skygge;
  • visse varianter av høye tomater;
  • aubergine;
  • pepper.

For å få ønsket høst må drivhuset ventileres. For dette må to ventiler alltid være åpne. Denne ventilasjonen forhindrer kondens fra å sette seg på plantestenglene eller strukturens vegger. Fukt er roten til alt ondt. Ondartede mikroorganismer, sporer og patogene celler oppstår og formerer seg i den..

Avlinger i veksthuset

Det ble lagt merke til hvor vanskelig det er å utføre vekstrotasjon på et så trangt sted. Det er best når gartneren bruker flere drivhus. Deretter kan du erstatte eller fjerne så mye som mulig varianter fra hverandre. Vekslingen utføres i følgende rekkefølge:

  • tomater byttes med agurker, eller med meloner, som plasseres i den sentrale hagen;
  • noen bønder erstatter eggplanter med pepper, men dette er ikke lenger en vekstskifte, fordi de er fra samme familie;
  • fjern det øverste jordlaget og overfør til den andre siden.

I det andre tilfellet brukes aktiv mulch, da påvirker ikke fraværet av denne teknologien utbyttet. Imidlertid er det en mulighet for at føflekker eller andre skadedyr vil starte i drivhuset. De kryper fritt inn i cellene i beskyttelsesnettet (ved basen). Avl av gnagere er problematisk. Derfor bør du fullstendig endre plasseringen av strukturen..

Ved å bruke metoden for vekstskifte i drivhuset, er det viktig å lage detaljerte lagre av gjødsel og plassering av avlinger på stasjonære senger.

Previous Post
Høsttid i hagen: gjødsling av druer og rips
Next Post
Ce să plantezi într-un pat de flori lângă casă?