15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Brokkoli – “krigerprinsesse” i kampen mot kreft

brokkoli

Riktig tilberedt brokkoli kan være en allsidig mat i kampen mot alvorlige sykdommer. Det er inkludert i gruppen av nyttige planter som brukes som profylakse og behandling av onkologiske sykdommer. Men for å få mest mulig ut av det, bør det tilberedes skikkelig..

100 g kål inneholder 30 kcal.

Det anbefales å spise det for å gå ned i vekt. Forbindelser som metionin og kolin er gode til å fjerne kolesterol fra celler og forhindrer akkumulering.

Kjemisk sammensetning av brokkoli – “skatter fra Kafr -kongene”

Kål er rik på uvurderlig fiber, proteiner, fett, samt makro- og mikroelementer.

Dette arsenalet med mineralkomponenter er en gave fra kroppen:

 1. Kalsium er ansvarlig for full vekst av negleplaten og håret.
 2. Kobber er involvert i prosessene for hematopoiesis.
 3. Selen fremmer eliminering av tungmetaller og syntetiske forbindelser som blir igjen etter behandling.
 4. Kalium er involvert i nedbrytning av unødvendige salter.
 5. Sink og mangan støtter normal funksjon av celler så vel som vevsfibre.
 6. Magnesium har en gunstig effekt på hjertefunksjonen.
 7. Natrium opprettholder vann- og elektrolyttbalansen.

Vitamin U gjenoppretter syre-base-balansen i magen, derfor fremmer det helbredelse av sår. Med mengden av denne nyttige komponenten kan produktet bare konkurrere med asparges..

Vitaminer (E, A, PP, K, U, C og gruppe B) har også en spesiell plass i brokkoli. Andelen betakaroten i den er den samme som i gulrøtter eller gresskar. Vakkert hår og perfekte negler, en jevn hudfarge er resultatet av virkningen av denne organiske forbindelsen.

Fordeler med brokkoli – en verdifull helseportal

Studier har vist at unge stilker / skudd inneholder sulforafan. Dessverre er det relativt lite av det i tette blomsterstander. Dette verdifulle stoffet ødelegger de uvanlig hardføre bakteriene som forårsaker magesår. Videre forhindrer det utvikling av ondartede celler..

Av denne grunn er brokkoli et utmerket kosttilskudd for kreft:

 • bryster;
 • prostata;
 • hud;
 • eggstokker;
 • Blære.

Varmebehandling, spesielt i mikrobølgeovnen, ødelegger alle de fordelaktige egenskapene. Høy temperatur (over høy varme) fører til ødeleggelse av vitaminer og mineraler. Blomsterstanden bør ikke stekes i en stor mengde fett, for da dannes skadelige kreftfremkallende stoffer. Brokkoli -infusjon inneholder også farlige stoffer.

Synerin i kål forhindrer ondartede celler i å dele seg, men tvert imot ødelegger de. I tillegg styrker det det generelle immunsystemet. For at slik terapi skal være effektiv, spises grønnsaken opptil 2-3 ganger om dagen. Dette medfører en viss fare for pasienter som lider av høy surhet. Når du kjenner sammensetningen og fordelaktige egenskaper til denne kålen, kan du imidlertid forbedre helsen din betydelig..

Fordelene og kontraindikasjonene ved bruk av brokkoli – video

Previous Post
Gulrotjuice er bra for helsen din, men det kan være skadelig
Next Post
Coacăz roșu – plantare și îngrijire