15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Høsting av ferske agurker og squash til vinteren

frysende courgette Syltede agurker og saus courgette om vinteren er veldig populære, med deres hjelp kan du litt diversifisere et magert kosthold. Imidlertid kan konservering ikke helt erstatte friske grønnsaker, som du ønsker å smake. For ikke å vandre rundt i butikkene på jakt etter dyre importerte grønnsaker fylt med nitrater, kan ferske agurker og courgette tilberedes for sesongen ved å bruke fryseren..

Frysing av courgette

Ung courgette må forhåndsbehandles:

  • vask;
  • skrelle av;
  • skrell fruktkjøttet med frø.

Høsting av courgette for vinteren kan gjøres på flere måter:

  1. Frys i sirkler. I dette tilfellet trenger du ikke å skrelle fruktkjøttet, du trenger bare å kutte av huden. Skjær squashen i skiver med en tykkelse på minst 1 cm. Dypp alle sirklene i mel på begge sider, legg dem på et brett eller et brett og legg i fryseren. Deretter kan de legges i små esker eller sorteres i pakker.
  2. Frys den revne massen. Bruk rivjernet avhengig av videre bruk av grønnsaker: for pannekaker – ta større, for pannekaker – mindre. Ha revet courgette i et dørslag for å tappe saften. Ha så massen i formene. Du trenger ikke å tilsette vann!
  3. Frys med terninger. En veldig praktisk måte å tilberede courgette til gryteretter.

Frosne zucchinisirkler må stekes uten å tine først slik at grønnsakene forblir intakte under stekeprosessen..

En annen måte å fryse courgette på er å steke squashen på forhånd. Avkjøl de ferdige grønnsakene og legg dem på brett. I dette tilfellet bør de tines før bruk..

Frysing av agurker

Fordelen med denne metoden for høsting av agurker, for eksempel frysing, er at den lar deg bevare all smak av grønnsaker. Duften og smaken av frosne agurker er den samme som om de bare ble plukket fra hagen.

For frysing anbefales det å bruke små unge agurker..

Grønnsaker må vaskes godt, får renne av overflødig vann og skrelles av, for når det fryser blir det tregt, mens selve agurkmassen beholder en tett struktur perfekt.

Avhengig av formålet med grønnsakene, kan de kuttes:

  • mellomstore terninger – til Olivier;
  • skiver – til grønnsaksalater.

Ordne de hakkede agurkene umiddelbart i poser, klem luften ut av dem og lukk godt.

Frysing av agurker og courgette for vinteren – video

Previous Post
Gulrotjuice er bra for helsen din, men det kan være skadelig
Next Post
Coacăz roșu – plantare și îngrijire