15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY hjemmelagde produkter for en sommerbolig – populære løsninger og kreative ideer

hjemmelaget gjør-det-selv Forbedringen av sommerhuset vil ikke være et problem og en dyr investering, hvis du viser litt oppfinnsomhet. Det er ikke vanskelig å lage hjemmelagde produkter med egne hender – det vil ta tid, enkle verktøy og enheter. Du kan bruke restene av byggematerialer, unødvendige brett, bildekk, sagede trær.

Hvilke materialer brukes

Enhver sommerboer vil ikke nekte en stilig innredning av stedet. Mange firmaer tilbyr originale gadgets. Imidlertid vil håndlaget håndverk bidra til å gjøre stedet uvanlig..

Materialer som oftest brukes i arbeidet:

 1. For å lage møbler, husker, morsomme figurer, dekorere lysthus, treplater, bjelker, kubber, tømmerstokker, trepaller.hagemøbler laget av paller
 2. Metallmaterialer vil bidra til å dekorere et lysthus, vakre gjerder eller blomsterpotter. En unødvendig sykkelramme, en bolle fra en sirkulær vaskemaskin er ideelle ting for å organisere kreative blomsterbed.blomsterbed laget av gamle dekk
 3. Plastflasker og flasker er en utmerket løsning for å dekorere stier, dekorere blomsterbed, lage små figurer.bruk av plastflasker
 4. Bildekk er egnet for å lage en ekstraordinær landlig innredning og skape en interessant lekeplass.frosk på lekeplassen

Når du skal dekorere en sommerhytte, trenger du ikke å begrense fantasien – modige kombinasjoner av materialer og ikke -standard bruk av unødvendige ting er velkomne.

blomsterbed støvlerDet er ikke nødvendig å opprettholde proporsjoner eller naturlige fargekombinasjoner. En sjiraff kan ha lilla flekker, og et tog kan være lite..

Se originale DIY hageideer!

Original dekor for rekreasjonsområdet

hjemmelaget gjør-det-selv rekreasjonsområdeMange innbyggere kjøper forstadsområder for en avslappende ferie. Det er hyggelig å ta en pause fra den urbane hverdagen i helgene og føle en forbindelse med naturen. Utformingen av et hjørne for avslapning fortjener oppmerksomhet, det er tilrådelig å gjerde det av fra landbruksarbeidet. En fasjonabel løsning er bygging av små lysthus fra restene av brett. Du trenger også søyler for støtter og tverrbjelker..

Arbeidsrekkefølge:

 1. I hjørnene av stedet graves det hull med en dybde på 50-60 cm, hvor stengene settes inn og festes med en løsning.
 2. Støttebjelkene festes med selvskruende skruer på bjelkens øvre ender.
 3. Tverrbordene er festet på støttebjelkene. På bjelkene festes brettene horisontalt og etterlater hull 5-7 cm brede.

En pen slått plen eller et steinbelagt område – alle alternativer er egnet for å dekorere stedet. For å gjenopplive strukturen installeres blomsterpotter med blomster i nærheten av stedet eller plantes klatreplanter ved siden av.

Så vakkert å ordne blomsterbed

kreative blomsterbedDuftende blomsterbed er den beste innredningen for et rekreasjonsområde.

Det er ikke vanskelig å lage en ikke-standard blomsterbed gjerde fra improviserte midler:

 1. Hvis det er en liten mengde murstein igjen, kan du legge ut et blomsterbed av hvilken som helst geometrisk form i flere rader. Mørtelen vil bidra til å sikre strukturen og gi den styrke. Blomsterbed av naturstein ser også naturlig ut..
 2. Bildekk har lenge vært et populært materiale i sommerhytter. For å gi blomsterhagen et velpleid utseende, anbefales det å male dekkene med lys maling og legge dem ut i flere lag, danne blomsterpotter eller legge ut over stedet i en buet form, danne sirkler, ovaler.

gammel sykkelEt par blomsterpotter av plast eller tre vil bidra til å gi et gammelt sykkel et ikke-standardistisk utseende. Transformasjonen gjøres raskt: sykkelen er malt med lys maling, blomsterpotter er festet over forhjulene og bakhjulene. Klatreplanter vil gi et pittoresk utseende til strukturen, hvis kvister dyktig vil skjule metallkonstruksjonene.

Et gammelt badekar vil ikke se ut som søppel i det hele tatt hvis du forvandler det utenfor boksen. Selvfølgelig er det mest enkle alternativet å bruke en fargerikt malt beholder som et reservoar..

blankImidlertid forvandler minutiøse og ikke late sommerboere badekaret til koselige møbler for avslapning. For en fantastisk transformasjon må du kutte ut en del av sideveggen med en kvern, slipe delene forsiktig. Komfortable sofaer er adlet: de er malt i ønsket nyanse, dekorert med myke madrasser, nakkestøtter.

En improvisert blomsterhage i form av en hagekanne, installert ved siden av sofaen, vil skape en ekte avslapningssone.

Stilig utforming av hagestier

hagestiRustne metalltanker eller gamle tretønner kan gjøres om til originale blomsterbed eller til og med originale senger som vil utfylle hagestier.

Arbeidsfaser:

 1. Hull bores i en solid tretønne i et tilfeldig / forskjøvet mønster (ca. 5-7 cm i diameter).
 2. Det er også laget hull i bunnen av fatet. Legg et dreneringslag av steiner, ødelagte murstein.
 3. Et metallrør (10 cm i diameter) settes inn i midten av fatet. For å gjøre jorda i fatet jevnt fuktet, bores det hull i røret på forskjellige nivåer. Fyll røret med fint grus.fat blomsterbed
 4. Tønnen er fylt med jord opp til den første nederste hullrekken og plantene plantes. Dermed er hele beholderen fylt. Langs toppen er fatet også tett plantet med planter..

mulighet for et blomsterbed fra et fatTønner, kar, tykke stokker kan kalles det hyggeligste materialet for arbeid. Det er fantastisk at gjenstander kan plasseres ikke bare vertikalt, men også horisontalt, saget i to eller bygge flertrinnsstrukturer.

Produktene trenger ikke å være spesielt dekorert – den fargerike trestrukturen vil tjene som den beste dekorasjonen.

alternativer for hagestier

DIY krøllete komposisjoner

Hver sommerboers ønske om å gi stedet et unikt utseende er ganske forståelig. For ikke å bruke penger på tjenestene til designere, kan du lage morsomme håndverk med egne hender av skrapmaterialer. Unødvendige hagearbeid, ødelagte metallprodukter, husholdningsbeholdere, brostein og steiner i forskjellige størrelser – alt brukes.

Hvordan lage metallinnredning

sneglemetallUnike figurer samlet fra gamle spader og ødelagte raker og hakker vil bli en kreativ dekorasjon av stier og plener. Det er ikke vanskelig å lage uttrykksfulle bilder – det viktigste er ikke å begrense fantasien. For å montere en sneglefigur, trenger du bokstavelig talt et smalt metallark, en boks hermetikk. Svart maling vil gi figuren et lakonisk utseende og gjøre den veldig synlig på bakgrunn av en grønn plen..

hjemmelagde brosteinDen originale løsningen er å kombinere forskjellige materialer når du lager figurer. Foreningen av stein og metall ser elegant og naturlig ut. Katten har et lekent utseende, sammensatt av avrundede brostein i forskjellige størrelser og metallelementer. Stein kjæledyret er komfortabelt lagt på en stor stein for å sole seg i solen.

kamille fra skjeerBlomster samlet fra spiseskjeer av metall vil bli en strålende dekorasjon av blomsterbedet. En improvisert blomsterhage vil glede sommerboere når som helst på året – regnfull høst og snørik vinter. En paraply laget av metallrør vil gi et flørtende og luftig utseende til blomsterbedet. Det er ikke vanskelig å sveise strukturen hjemme. For å plante blomster, er en ramme først laget av kryssfiner eller tykk film..

Originale hjemmelagde produkter laget av tre

gjør hjemmelaget treverkTreprodukter gir alltid kos til innredningen av hageområdet. En tresammensetning i form av store porcini -sopp vil ideelt sett passe inn i landskapsdesignet på stedet. Du kan imidlertid gi soppen et leken utseende ved å bruke en stubbe som ikke har blitt rotet opp med rot. En morsom grimase på et tre er lett å skildre med en meisel. Og hatten kan lages av et tykt sagsnitt.

blomst hage togDekorative komposisjoner satt sammen av tresnitt eller tømmer blir et ekte kunstverk. Figurer av dyr, samlet fra gamle grener, pinner og flere stokker, ser lekne ut. En mer praktisk løsning er å ordne blomsterbed fra små tømmerstokker.

Lag en liten blomsterhage i flere stadier:

 1. Tømmerstokken kuttes i flere like deler, tynne tresnitt av grener lages separat for å dekorere hjulene.
 2. I hvert element fjernes innsiden og en improvisert lokomotivhytte lages separat fra små brett.
 3. Hjul er festet til tømmerstokkene og sammensetningen legges på stedet i form av et tog.

For å gjøre det lettere å ta vare på blomstene, plantes plantene i separate potter, som ganske enkelt plasseres i sporene..

landlige møbler i treGjør-det-selv-funksjonelle hjemmelagde produkter fortjener spesiell oppmerksomhet-landsmøbler montert av skrapmaterialer. Den enkleste måten å lage varer er fra et tykt saget tre. Det er nok å lage et bord fra bunnen av bagasjerommet, og mindre tykke stokker vil være med på å lage stoler. En liten benk er satt sammen av individuelle grener og brett. Det anbefales ikke å male slike møbler med fargede malinger – den naturlige teksturen av tre, dekket med en fargeløs vannavvisende lakk, ser mer elegant ut.

ugler fra sagskjærEt populært håndverksalternativ er dyrefigurer samlet fra trehugg. Du kan samle en komposisjon fra et par ugler som ligger på en trestubbe. Stadiet med å sette sammen hjemmelagde hjemmelagde produkter tar litt tid: kropper er laget av store kutt, som runde øyne og vinger er festet på.

møllesteddekorasjon

DIY hjemmelagde produkter til et sommerhyttebarnehjørne

sebra på lekeplassenEt hvilket som helst tre er det beste alternativet for å dekorere en lekeplass for sommerhytter. Ulike materialer vil komme godt med i arbeidet: tømmerstokker, hamp, brett. Å lage håndverk til en sommerbolig med egne hender er en spennende aktivitet som alle familiemedlemmer kan delta i. Enkle former, et minimum av detaljer, lyse farger – slike figurer ser elegante og morsomme ut.

fantastisk drageLett å montere figurer fra forskjellige materialer. Som et alternativ – et sett med trestolper, bildekk.

Det er lett å bygge en figur i nærheten av lekeplassen:

 1. Dekket er halvt begravet i bakken..
 2. Foran dekket graves det inn en søyle på 8-10 cm tykk.
 3. En improvisert snute fra en liten tømmerstokk er festet til toppen av tømmerstokken. Detaljer om figuren (hale, ører, øyne) er kuttet av plastflasker.
 4. Du kan farge figuren for ethvert dyr.

For at barnet skal ha det gøy på stedet, er det tilrådelig å lage ikke bare dekorative håndverk, men leke.

Som et alternativ er dyrefigurer i kryssfiner installert. Det er laget hull i forskjellige bredder på lerretet som du kan kaste baller gjennom.

lokomotiv laget av tømmerstokkerløsning – utforming av tog fra små stokker av samme størrelse. For å bygge en struktur trenger du tømmerstokker, maling, verktøy.

Hovedstadiene i arbeidet:

 1. Lag hull i grunnstokker (partall) av samme størrelse.
 2. Basene legges ut på bakken med jevne mellomrom, malt i en farge.
 3. Logger-“tilhengere”, malt med fargerike lyse maling, er plassert vinkelrett på basene..
 4. For å markere “lokomotivet” er et rør og en liten blokk- “bod” festet på stokken.

Blomsterbed, dekorert i små metallfat, vil gi lekeplassen lysstyrke. Barn vil elske å ta vare på blomster på egen hånd, plantet i fargerike blomsterpotter.

blankDIY hjemmelagde produkter fra gamle dekkFantastisk håndverk i landet er en flott sjanse til å gi produktene et “nytt liv” og å dekorere tomten på en original måte. Litt tid og flid – og du kan gi den moderne lakoniske innredningsfunksjonaliteten eller ganske enkelt dekorere nettstedet med figurer av favoritttegnene dine.

Video om originalt håndverk i landet

Previous Post
Ukomplisert planting og enkel stell av hasselrype i det åpne feltet
Next Post
Fotografie a soiurilor dvs. preferate de măr cu un nume și o descriere