15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi velger blomstrende trær for å skape et unikt landskapsdesign

blomstrende trær En annonse sier at du bare må spise en Bounty -bar for å være lykkelig. Selvfølgelig gir det glede, men ved å plante blomstrende trær i landet får du mye mer glede. Moderne designere prøver å gjenskape et skinn av Edens hage på bakgården. For å gjøre dette bruker de alle slags planter.. blomstrende trær i hagen For å få territoriet til å se stilig og attraktivt ut gjennom sesongen, anbefaler eksperter å behandle saken klokt. Hva er hemmeligheten med å skape paradis på sommerhuset deres? Finn ut hva erfarne gartnere sier.

Blomstrende trær er et fantastisk høydepunkt i hagen

lys blomstÅ sette opp et grønt område i hagen din kan være vanskelig. Derfor rådes designere til å velge planter som harmonisk vil kombinere med hverandre..

I tillegg bør en rekke nyanser tas i betraktning.:

 • størrelsen på trærne;
 • blomstringstid;
 • fargen på kronbladene av knopper.

delikat farge på kronbladeneDet viser seg at det i dag er ganske enkelt å plukke opp vakkert blomstrende trær som blomstrer tidlig på våren eller sommeren. I tillegg vises knopper i forskjellige toner og størrelser på grenene. Det skal imidlertid huskes at hovedelementet i hagelandskapet er flerårige og årlige blomster. Derfor må prydtrær fylle ut “pausene” som oppstår mellom deres spirende perioder gjennom sesongen. Når du skal arrangere en hage, må du huske hovedmålet. Noen mennesker liker fruktavlinger, andre foretrekker frodig estetikk og aroma. Et detaljert bekjentskap med kulturene som er tilgjengelige i ditt område, vil hjelpe deg med å gjøre ditt valg..

En grundig studie av de eksterne egenskapene og betingelsene for plantevedlikehold er grunnlaget for å lage en fantastisk hage..

Mandler blomstrer tidlig på våren

blomstrede mandlerMiddelhavet regnes som kulturens fødested. Den vokser for tiden på det amerikanske kontinentet, Europa, Kina og Kaukasus. Planten tilhører slekten “Plum” og familien “Pink”. En voksen avling vokser opp til 6 m i høyden, og rhizomet trenger dypt nok ned i jorden. Dette gjør det lett å tolerere tørke..

duftende mandelblomstMandelkronen dannes av generative (korte) og vegetative (lange) grener. Petiolate bladplater med spisse kanter blomstrer på dem. Tidlig på våren (mars-april) begynner knoppene å blomstre, bestående av fem grasiøse kronblad. Diameteren når omtrent 2,5 cm. Et lyst tre med rosa blomster ser flott ut på bakgrunn av en “sovende” hage. Det gir det en viss høytid og “minner” om vårens ankomst.

Siden mandler elsker et temperert klima, er de på midten av breddegrader pålitelig skjermet for vinteren. Og i St. Petersburg, Vologda og steppesonen i Sibir er det tilrådelig å dyrke frostresistente varianter.

Blomstrende magnolia -trær

blomstrende magnolia -trærTreet regnes som det mest pittoreske eksemplaret på jorden. Tross alt er det dekket med delikate knopper nesten hele sommeren. De fleste magnolia vokser i de sørlige landene, der det ikke er alvorlig frost. Heldigvis trives noen arter av dette tropiske blomstrende treet i ganske kalde strøk. I sitt naturlige miljø finnes planten i Nord- og Sør -Amerika, på øyene Java og Sumatra. Den dyrkes også med suksess i Europa. For eksempel, i Kiev botaniske hage, har biologer vokst over 40 arter av magnolias..

Planten er en eviggrønn avling. Stammen og grenene, dekket med grå bark, danner en pyramideformet krone. Løvverket er ovalt og har en dyp grønn farge. Umiddelbart etter at det falt av, dukker det opp nye prøver på grenene, så magnolia er alltid i trend.duftende magnolia blomster

Spesielt imponerende er perioden da et tre med blomster tiltrekker seg hundrevis av insekter. Avhengig av variasjonen er knoppene malt i følgende farger:

 • Snøhvit;hvite magnolia blomster
 • lyserosa;lys rosa magnolia blomster
 • lilla;lilla blomster
 • krem.kremete magnolia blomster

Kronbladene samles i en bred skål, hvorfra en delikat aroma kommer. Etter pollinering dannes kjegleformede brosjyrer på grenene, noe som gir treet en spesiell dekorativ effekt..

Frostresistente varianter av magnolia inkluderer: “Siebold”, “Star”.

Sakura

sakura hage dekorasjonBlant de populære blomstrende trærne har den japanske kirsebær et spesielt sted. Midt på våren tiltrekker hun seg blikkene til millioner av mennesker. De ser med glede på de frodige rosa skyene som svever i de koselige smugene i Paris, New York, Hamburg og Tokyo..

Biologer har mer enn 400 varianter av dette unike treet. De mest populære er:

 • “Kanzan”;sakura kanzan
 • Kiku-Shidare;sakura kiku-shidare
 • Tai Haku;sakura tai haku
 • Royal Beauty.sakura kongelig skjønnhet

Hver av dem har sine egne egenskaper. Noen vokser opp til 5-7 m, andre når knapt 2 m. Imidlertid har alle trærne en tett frodig krone, rikelig strødd med mange rosa knopper. Blomsterstanden er både enkel og frotté.. vakker blomstUspiselige frukter dannes i stedet for mange buketter. Til tross for den japanske opprinnelsen slår frostbestandige sakura-varianter med suksess rot i midtbanen..

Når du planter japanske kirsebær, anbefales det å velge åpne, godt opplyste områder uten trekk..

Royal Delonix

royal delonixFor sitt lyse antrekk kalles dette unike treet med røde blomster det flammende treet, flammen og ildtreet. Hjemlandet er øya Madagaskar, hvor kulturen finnes i tørre skogplantasjer. Til tross for en så eksotisk opprinnelse, vokser Delonix royal i forskjellige deler av verden..

lyse blomstrende delonixTreet har en bred krone som sprer seg og redder fansen fra varmen. Voksne prøver når 9 m i høyden. Under blomstring bærer kulturen et lyst antrekk med mange knopper. De består av 4 kronblad som peker i forskjellige retninger. Lengden på hver av dem er ca 8 cm. På de midterste breddegrader brukes Delonix royal som en badekarskultur eller bonsai.

Delonix royal tolererer mirakuløst tørke, men ved lave temperaturer mister den umiddelbart løvet.

Blomstrende kassiatrær

lys kassiaKulturen regnes som en nær slektning til det kinesiske brune treet. Den tilhører den berømte Laurel -familien. I naturen vokser kassia opp til 15 m i høyden. På sine mange grener vokser ovale blader med en blank overflate..

gule blomster av kassiaUnder blomstring er kronen på cassia fullstendig dekket med mange knopper, samlet i elegante buketter. På grunn av sin lyse farge kalles kulturen ofte et tre med gule blomster eller gyllent regn. De blomstrer på slutten av våren. Diameteren på en knopp når 20 cm. Blomstringens lengde er omtrent 40 cm..

Jacaranda (fiolett tre)

fantastisk jacarandaI naturen er det rundt 50 kultursorter. Sør -Amerika regnes som hennes hjemland. Der vokser jacaranda i tette kratt av tropiske skoger. Denne detaljen indikerer at planten liker en overflod av varme og fuktighet..

Et fiolett tre med syrinblomster har en oppreist stamme med en grå bark. Den maksimale høyden når 15 m. Tallrike grener danner en spredt åpent krone. Unge skudd er dekket med en tynn rød bark, noe som gir kulturen en spesiell dekorativ effekt.

et fiolett tre i blomstLøvverk, opptil 30 cm langt, har en kompleks form og består av mange små tallerkener. På fastsatt tid (sommer og høst) dannes grasiøse duftende knopper av syrin eller lilla farge på grenene. De består av fem kronblad og pryder treet i 8 uker, og utstråler en heftig aroma..

Det fiolette treet er egnet for regioner der vintertemperaturene når 0 ° C.

Galezia

snøhvit galeziaLuksuriøs liljekonvall tilhører Styrax -familien. Hans hjemland er Nord -Amerikas territorium, hvor kulturen vokser opp til 30 m. I hagen til våre landsmenn vokser et tre med hvite blomster, hvis foto avslører sin uberørte skjønnhet, bare opptil 3 m i høyden. Den har en pen pyramideformet krone. Grenene er dekorert med langt, blendende grønt løvverk. Først har den en lysegrønn nyanse, og får deretter mørkere toner..

store blomster av liljekonvallDe store knoppene til liljekonvalltreet ligner virkelig blomsten med samme navn. De kjennetegnes ved en klokkeformet form og en hengende struktur. Blomstringene begynner å skinne allerede før de er helt fri for gråskala. Fra siden ligner galezia en brud i et snøhvit antrekk. Blomstringen begynner sent på våren og varer i ca 2 uker. Skuespillet utspiller seg på bakgrunn av en frodig grønn hage, så det forblir i minnet til neste sesong..

Liljekonvall blomstrer for første gang når den blir 6 år.

Albicia

silkeblomstrende trærEt unikt silketre hjemmehørende i Kina vil bli perlen i forstadsområdet. Det føles behagelig på tempererte breddegrader. Albizia ser spesielt imponerende ut i blomstringstiden. For dette kalles det et eksotisk kinesisk tre med rosa blomster eller vårmimosa..

Under naturlige forhold vokser kulturen opp til 10-15 m. Den har:

 • flere hovedstammer;
 • lavspredende grener;
 • bregne løvverk.

frodige blomsterFrodige rosa knopper er jevnt fordelt over hele kronen av albicia. De vises midt på våren. De siste blomsterstandene markerer begynnelsen av høsten. Livssyklusen til et silketre varer omtrent 20 år..

Populære varianter av albicia:

 • “Alba” (snøhvite knopper);
 • “Bubri” (lyse rosa blomsterstand)
 • “Sommer sjokolade” (burgunder løvverk).

Anlegget brukes aktivt i dannelsen av stilige landskap. Den finnes i byparker og landshager. Silketre lager stilige smug.

Det er tilrådelig å dyrke kulturen i et område der det observeres relativt milde vintre..

Vi ble kjent med de originale blomstrende trærne, som ofte mangler så mye i sommerhuset. De er forskjellige i forskjellige størrelser. Kronbladene på knoppene er hvite, røde, gule og rosa. Kulturer vil gjøre landskapet unikt hvis du velger alternativet som passer ditt klima. La hagene våre bli til en koselig oase av nytelse, hvor du kan smake på Bounty -sjokoladebaren.

De vakreste blomstrende trærne – video

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Alegerea unei pompe fecale pentru pomparea apelor uzate