15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Landskapsarbeid av en sommerhytte i forskjellige stiler

landskapsdesign av forstadsområdet Hvert personlig plot er en flott mulighet for legemliggjøring av originale og interessante ideer. Landskapsdesignen i forstadsområdet inkluderer opprettelse av rekreasjonsområder, arrangement av vakre reservoarer og dannelse av uvanlige blomsterbed. Den riktige tilnærmingen lar deg bringe alle elementene sammen og skape et helhetlig og harmonisk landskap..

Hvordan lage et landskapsdesign for en sommerhytte

originalt landskapsdesign Å lage et gjør-det-selv-steddesign bør begynne med å måle territoriet, plassere bygninger og markere store grønne områder. For å forenkle oppgaven kan du lage en tegning av stedet på papir. Når du velger planter og rekreasjonsområder, er det nødvendig å ta hensyn til retningen til kardinalpunktene..

Når du utvikler et design, er det viktig å ta hensyn til følgende punkter:

  1. Terrengavlastning. Området kan være flatt, ha dråper eller en skrå overflate.
  2. Plassering av bygninger. Huset må være åpent fra siden av vinduene. Det er nødvendig å gi gratis tilgang til vaskerom.
  3. Plassering av kommunikasjon. Det anbefales ikke å plassere dekorative elementer på stedene der rør passerer..
  4. Klimatiske forhold. Enkelte værforhold er nødvendig for å dyrke planter.

Merkingen av territoriet bør gi praktisk bevegelse mellom sonene, med tanke på bredden på gangene.

Landskapsarbeid av en sommerhytte i forskjellige stiler

Avhengig av arkitekturen for boligeierskap og personlige preferanser, velges stilen til landskapet på hagetomten.

Klassisk

landskapsdesign av en sommerhytte i klassisk stilDen tradisjonelle stilen er egnet for et romslig område. Geometriske former for blomsterbed, rekreasjonsområder og stier er viktige elementer. Tydelige linjer, rektangulære, runde og firkantede objekter er passende.

Landskap

landskapsstilDen vakre landskapsdesignen til en sommerhytte i denne stilen ser naturlig ut. Designet er enkelt og asymmetrisk. Planter velges ut fra veksten. Uten spesiell omsorg kan hagen bli til en villmark. Blomster med lyse og spraglede nyanser fortynnes med delikate greener.

Land

landlig stilVanlige stiler inkluderer country eller rustikk. Designet er egnet for tomter fra 6 til 12 dekar. For dekorasjon er trebenker, områder med arbeidsutstyr og biler med vakker innredning relevante. Tulipaner, zinnias, nelliker og kamille brukes til blomsterbed..

Middelhavet

landskapsstilHagen i middelhavsstil kjennetegnes av pittoreske dammer, fargerikhet og en uvanlig kombinasjon av bartrær og sitrusplanter. Alternativet er egnet for avlastningsområder. Soneinndeling utføres med hekker. For dekorasjon er farger som blå, sand, blå og hvit populær..

Nettstedet bruker hagemøbler i rotting, solsenger og småstein.

Østlig stil

Østlig stilLa oss finne ut hvordan du lager et landskapsdesign på nettstedet ditt i en orientalsk stil. De uunnværlige egenskapene til design inkluderer lysthus, fontener og mosaikkornamenter. Den japanske stilen tilhører også den orientalske stilen. Hagen har steinskulpturer, bonsai -trær og miniatyr lysthus.

Territoriet er dekorert med lykter, svingete grusstier og små broer over bekker.

Stadier av planlegging av landskapsdesign

forstadsområdeoppsettEnhver gjør-det-selv-landskapsdesignideer for en sommerhytte innebærer utvikling av et nøye oppsett for å arrangere en hage.

Forstedsområdeoppsett

foreløpig planlegging av stedetFør du begynner å lage et design, må du lage en plan. For å gjøre dette, bør du undersøke nettstedet, ta hensyn til dets funksjoner og plasseringen av bygninger. Den milde lettelsen vil være en fordel. Med sterke dråper må du bruke justering eller bruke den som en spesiell aksent på territoriet.

riktig sonering av forstadsområdetPlanlegging består i å bestemme kardinalpunktene, sonere, ta målinger og velge grøntområder. Du kan enkelt dele et rektangulært område i separate soner. Senger med forskjellige planter kan plasseres i nærheten av huset. Den sirkulære utformingen er basert på en rektangulær konfigurasjon. Hovedelementene er plener, blomsterbed, blomsterbed og grøntområder.

Den diagonale oppsettet er egnet for utforming av et lite område. Med sin hjelp kan du visuelt forstørre territoriet..

Sonering

reguleringsplanStørrelsene på sonene avhenger av volumet på tomtene. De må være konsistente i stilen. Dachaen skal ha et rekreasjonsområde, et hageområde og et bruksområde. Selv en liten hage kan dekoreres med dekor og blomster. Hvis plassen tillater det, kan du utstyre en utendørs spiseplass, samt lage en sport eller lekeplass.

En viktig komponent i designet er hagestier. De er laget av forskjellige materialer – belegningsstein, grus og naturstein. Planter velges for blomsterhagen, med tanke på at blomstringstiden kan forekomme på forskjellige tidspunkter. Blomster plantes i blomsterbed, rabatki, mixborders og gruppeplantinger. Stier og plener er laget ved hjelp av åsene.

rekreasjonsområde ved sommerhusetOmrådet bør ha et rekreasjonsområde med ildsted eller grill. En interessant løsning ville være spisestuen som ligger i lysthuset..

Når du utfører sonering på et nettsted, må du finne ut nivået på grunnvannet. Dette er spesielt nødvendig når du plasserer et dypt reservoar eller planter planter med et stort rotsystem..

Lysarrangement

landskapsdesign av forstadsområdetRiktig belysning av belysning kan transformere hele stedet. Først må du tegne et diagram med belysningspunkter og typer lyskilder..

Funksjonell belysning er installert nær gjerdet, wicket, på verandaen og ved inngangen til huset. Stiene er dekorert med innfelte armaturer. Søyler som avgir lys vil bli en utmerket dekor..original belysning

Dekorativ belysning vil legge til aksenter. Du kan markere et tre eller blomsterbed. Minispots med flerfarget belysning er populære. Du kan også finne lysende lykter i form av hagefigurer, tradisjonelle lykter og kranser. For å belyse sengene er lamper av lagringstype som drives fra autonome strømkilder egnet.

belysning langs hagestienModerne oppsett innebærer også bruk av originale metoder. Lysende steiner er også interessante alternativer. Steinblokker er laget av en spesiell polymer som kan lagre energi.

Landskapsarbeid av en sommerhytte ved hjelp av funksjonene i landskapsarbeid

hagearbeid på en sommerhytteVed hjelp av grønne områder kan du implementere enkle ideer for design av en sommerhytte. På slutten av byggearbeidet og globale bevegelser begynner de å plante planter. Vurder populære landskapsformingsmetoder.

Plener

velstelt plenPlenen er bakteppet til hagen. Den brukes til å dekorere sport og lekeplasser. Det er et stort utvalg av frøvarianter. Mørkegrønt gress krever spesiell omsorg. Overflaten trenger regelmessig klipping med en gressklipper eller trimmer.

Vertikal hagearbeid

vertikal hagearbeid på en sommerhytteFor å skjule en stygg bygning eller dekorere en bue, brukes klatreplanter. Klatreroser er egnet for å dekorere vertikale støtter. Planter som kaprifol, eføy eller druer brukes aktivt.

Hekker

hekk på sommerhuset deresVakre beplantninger tillater sonering eller brukes som en del av et gjerde. Hekker krever befruktning og god vanning. Planter som svartorn, einer, elm eller akasie brukes til å lage den..

Blomsterbed

blomsterbed på sommerhusetValget av et blomsterhage -alternativ avhenger av hagestilen. Planter velges med tanke på blomstringstiden og fargenyanser.

Når du planter, må du ta hensyn til avlingens særegenheter – behovet for lys og fuktighet.

Alpinske sklier

alpinsklieFor å lage et alpinsklie, trenger du en solrik plass på stedet. Deretter dannes en fylling fra jorden og søles med vann. Etter krymping kan lysbildet utstyres med steinblokker. Planter som sukkulenter og tørkebestandige avlinger vil slå rot på den..

Bygging av reservoarer

dam med en fossEn dam vil bli en ekte dekorasjon av enhver landskapsdesign av en sommerhytte. Det fukter ikke bare luften, men fremmer også avslapning. Når du velger et passende alternativ, må du ta hensyn til nivået på grunnvannets passasje.

Du kan velge et basseng for et hvilket som helst nettsted. Dette kan være en egen plastbeholder eller en flislagt dam..

Det er en dam ved siden av alpinsklia. Den ferdige beholderen er foret med småstein og steiner. En dam kan også lages med tykk film. Den er dekorert med figurer, skulpturer og andurt.

Rekreasjonsområder

rekreasjonsområde for landskapsdesignEn velutstyrt sommerhytte er en flott mulighet for en god hvile. Det er verdt å vurdere et sted for bål eller grilling. Badefasiliteter er populære. Et eget område er også nødvendig for barnas rekreasjonsområde..

Når man tilrettelegger et rekreasjonsområde, bør man ta hensyn til avstanden fra veien og kjørebanen. Det er verdt å vurdere tilstedeværelsen av et baldakin som lar deg nyte en tur utendørs i regnet..

Rekreasjonsområde med grill

rekreasjonsområde med grillFor grillområdet bør du velge et sted slik at gnister fra brannen ikke kan komme på trær eller bygninger. Nærhet til hjemmet lar deg raskt bære nødvendig tilbehør. Det er viktig å tenke på praktiske tilnærminger til sonen.

Hvil i lysthuset

hage lysthusDesignet på lysthuset er valgt med tanke på den generelle stilen. Et arkitektonisk element kan være laget av forskjellige typer materialer.

Badekomplekser

badstue med bassengFør du bygger et bad, må du tenke på hvor brukt vann vil renne ut. Et bad kan opprettes i henhold til et bestemt prosjekt, eller du kan kjøpe et ferdig hus.

Lekeplasser

lekeområde for barnBarneområdet er designet med tanke på barnas alder. Idrettskomplekser og sandkasser med kalesje installeres på stedet. Lekeområdet inkluderer også idrettsplasser.

Hagestrukturer

original komposisjon i hagenSmå arkitektoniske former og hagestrukturer inkluderer lysthus, skulpturer, pergolaer og benker..

Skulpturer og figurer

skulpturer langs hagestienVakre skulpturer kan gi liv til ethvert hagehjørne. Den arkitektoniske sammensetningen er i stand til å sette den nødvendige retningen – klassisk, barokk eller avantgarde. Ulike typer stein, tre, betong eller gips kan brukes som materialer..nissen i blomsterbedet

Figurer av fugler, dyr og nisser er egnet for små områder..

Elementer for planter

dekorative vaserBlomster i hagen kan plasseres i blomsterpotter. Det finnes alternativer med varierende dybde og innredning. Med originale komposisjoner kan du lage en lys aksent.

For å imøtekomme klatreplanter brukes spesielle gitter. De kan brukes til å lage en utsøkt dekorativ vegg..

Buer og pergolaer

pergola til druerPergolaen lar deg lage uvanlige aksenter og fungerer som en støtte for planter. Strukturen er en tradisjonell kalesje på høye stolper forbundet med hoppere. Tre og plast brukes som materialer. Klatreroser ser flotte ut på pergolaen.

Buer tilhører også dekorative støtter. De er laget av murstein, plast eller stein. Steinprodukter er egnet for engelske hager. Strukturer brukes til å avgrense territoriet til funksjonelle soner. Flere buer kan plasseres langs stien.

Rockeries og alpine sklier

alpinsklieSteinhagen ser ut som en fjellskråning, kløft eller klippe. Valget av alternativ avhenger av hagens generelle stil. Enheten til lysbildet innebærer bruk av forskjellige typer jord og stein. Planter kan variere i høyde og form. Planter bør velges dverg.

Rockery er en steinhage. Det kan til og med være en terrasse som går ned til et tjern. For å lage steinblokker brukes steinblokker, småstein og alle typer steiner..

Broer og trapper

broer i landskapsdesignTrappene på stedet er ikke bare en vakker innredning, men også et praktisk element for å bevege seg rundt på stedet. Broer er plassert over virkelige vannforekomster, så vel som over stein og tørre bekker. smidde broer på stedetDekorative design blir funksjonelle. For produksjonen brukes smi og tre. Lykten som er installert på broen ser flott ut.

Spillesoner

lekeområder for voksne og barnI spilleområdene er det bord for sjakk, brikker og andre brettspill. Et barnehjørne kan også plasseres i nærområdet. Du må utfylle nettstedet ved hjelp av spesiell belysning. Sandkasser, stiger, veggstenger og horisontale stenger brukes til å dekorere lekeplasser..

Paviljonger og lysthus

landskapsdesign av sommerhuspaviljongenLysthuset kan være en lett paviljong eller en struktur med et solid fundament. Ulike materialer brukes til fremstilling av konstruksjoner. Før du arrangerer lysthuset, er det verdt å bestemme seg for stil, konfigurasjon og takhelling.

De romslige fasilitetene inkluderer spisebord, stekeovn og grill. Lysthus og paviljonger kan plasseres på baksiden av hagen eller utendørs.

lukket lysthusLysthuset inkluderer også belvedere, som er et observasjonsdekk. Veggene i strukturen er laget i form av gitter. En blomsterhage, kompakt dam eller alpinsklie kan plasseres ved siden av terrassen..

hagemøbler

komfortable hagemøblerPå områdets område er det verdt å installere solide bord, stoler og benker som kan plasseres på territoriet det meste av året. Koselige benker er ideelle for å dekorere et sittegruppe. Møbelkomposisjon krever lyktbelysning av høy kvalitet. Smidde gjenstander kan være en verdig dekorasjon av hageområdet..

Gjerder og gjerder

originalt gjerdeLandskapselementene inkluderer alle typer gjerder. De kan ha ikke-standardparametere. De er laget av plast, stein, tre og jern. Kompakte gjerder brukes som skilleelementer for blomsterbed og blomsterbed.vakkert gjerde

Interessante ideer for anlegg av en hagetomt med egne hender

behagelig sittegruppeFor å arrangere et lite rekreasjonsområde er 5-7 kvadratmeter nok. På stedet kan du plassere kompakte pergolaer og benker. Klatreplanter vil utfylle ensemblet.

landskapsdesign av en sommerhytte og mini-blomsterbedEn interessant løsning vil være blomsterbed laget av uvanlige materialer. Dette kan være gamle vogner, kommoder og dekk. Korrekt dekorerte gamle ting kan se veldig vakre ut..

hage figur ørnHagefigurer vil bidra til å radikalt transformere en hage eller grønnsakshage. Valget deres er ganske omfattende og avhenger av den generelle designstilen. Dyr, engler eller nisser vil se bra ut på stedet. Interessant håndverk kan gjøres med egne hender fra materialer som leire, steiner, gips og grener.

en seng av tømmerOriginale blomsterbed er populære. En uvanlig blomsterhage kan plasseres i en felt stamme. Farge av forskjellige nyanser er plantet inne i beholderen.

originale spor på nettstedetTilpassede løsninger kan opprettes ved hjelp av spor. De kan være dekorative, leire eller drysset med en sandblanding. Oppsettet av stiene skal koble de enkelte seksjonene til bygningene. Banedekselet kan velges blant et stort utvalg materialer. Tradisjonelle alternativer inkluderer belegningsplater eller steiner.

tørr bekk i landskapsdesignHvis det ikke er mulig å etablere et ekte reservoar, kan du bruke en fylling av småstein og steinsprut. For en tørr strøm er også restene av materialer som ble igjen etter byggingen av hovedbygningene egnet. Glass, steiner, pukk og murstein knuses og blandes. Breddene i den dekorative sammensetningen er dekorert med ville urter og lave trær.

landskapsdesign av en sommerhytte med improviserte midlerSom dekor kan du bruke alle slags materialer for hånden. Hengende blomsterkurver er laget av gamle dekk. De kan brukes til å lage alpinske sklier og vertikale senger. Gamle brett brukes til å lage forskjellige dekorative elementer – broer og benker..

Etterlevelse av alle anbefalinger lar deg lage et originalt og funksjonelt landskapsdesign på stedet.

Hagedesign i landet video

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China