15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge den perfekte banankniven laget i Kina

bananskiver Banan er favorittfrukten til både voksne og barn. Tross alt er det ikke bare velsmakende og søtt, men også ganske sunt. I tillegg er banan grunnlaget for mange retter. Men oftest serveres det på bordet i form av skiver. Det er her mange husmødre står overfor et problem: hvordan kutte en banan i jevne skiver?

Produsenter har løst dette problemet og gitt ut en spesiell kniv for oppskjæring av bananer. Den har samme form som en banan. Den er delt inn i flere seksjoner, takket være hvilken du kan kutte en hel frukt i en bevegelse..

bananskiver Å bruke denne enheten er ganske enkelt. Først må du skrelle bananen og deretter trykke den nedover med en spesiell kniv. Dette kan gjøres direkte på tallerkenen, fordi denne enheten aldri vil klø den..

Fordeler med en spesiell banankniv:

 1. Enkelhet. Det er bare to enkle trinn for å kutte en banan..
 2. Hastighet. Du kan kutte noen bananer på et minutt.
 3. Perfekt kutting. Nå trenger du ikke sammenligne hver skive eller bytte ut fingeren for å måle bananskiven nøyaktig. Kniven vil gjøre alt av seg selv.
 4. Kompakthet. Dette apparatet tar ikke mye plass på kjøkkenet.
 5. Den evige kniven. Siden bananen er ganske myk, er kniven laget av plast. Derfor trenger den ikke å slipes konstant. Han er alltid klar til å gå.
 6. Renhet. Etter kutting er det nok å skylle denne enheten med vann.
 7. Allsidighet. Knivens størrelse lar deg kutte en banan av hvilken som helst lengde og tykkelse.

skjær bananen jevnt og vakkertEn spesiell banankniv er et nyttig verktøy som hver husmor bør ha. Men hvor mye vil det koste? I ukrainske og russiske nettbutikker kan denne enheten kjøpes for 200 rubler. Ganske rimelig pris.banankniv online

Imidlertid koster den samme kniven bare 48 rubler på Aliexpress. Dette beløpet er flott for en slik enhet. I tillegg er det 5 ganger mindre enn prisen angitt av den innenlandske produsenten..banankniv på Aliexpress

Funksjoner av China Banana Special Knife:

 • materiale – plast;
 • lengde – 25 cm;
 • bredde – 7 cm;
 • gul farge.

skiver banan til dessertEn spesiell banankniv vil komme godt med på ethvert kjøkken. Men det må huskes at det er best å bestille denne enheten direkte fra en kinesisk produsent. Tross alt er prisen hans mye lavere enn den som er angitt av den innenlandske produsenten..

Previous Post
Proprietăți și utilizări ale uleiului esențial de lămâie
Next Post
Vi studerer egenskapene til Zhukovskaya -kirsebærsorten i henhold til beskrivelsen og bildet