15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge en praktisk håndholdt maisrenser fra Kina

skrelle mais raskt og enkelt Mais er en sunn mat som kan spises både om vinteren og sommeren. Den brukes i mange retter, inkludert salater og sideretter. Imidlertid er det ikke veldig praktisk å bruke mais på kolben, og prosessen med å rense maisen fra kolben tar for lang tid..

rengjøring av maiskjerner Derfor, for ikke så lenge siden, dukket det opp en håndholdt skreller (rengjøringsenhet) på markedet, som lar deg raskt kutte kornet fra maiskolben. Hun bruker et skarpt blad som pent håndterer oppgaven hennes. Og kuttene kan brukes til å tilberede forskjellige retter. Du kan til og med bevare slik mais til vinteren for ikke å kjøpe i butikken..

Det er veldig enkelt å bruke maisrenseren. Først må du koke maisen. Etter koking skal grønnsaken avkjøles litt for ikke å brenne deg mens du skreller kobben fra kornene. Legg deretter maiskolben oppreist i en stor bolle. I begynnelsen av kolben må du ta på en manuell plog og trykke forsiktig på den og senke enheten ned. Når hele øret er rengjort, trenger du bare å helle kornene i en tallerken..

håndholdt unik enhetFordeler med maisrenseren:

  1. Enkelhet. Du kan rense et helt øre av mais i ett slag.
  2. Hastighet. På noen få minutter kan du kutte alle kornene fra flere kilo maiskolber..
  3. Renhet. De kuttede kornene trenger ikke å samles på kjøkkenet, da de er pent oppsamlet inne i apparatet.

Den manuelle maisskallet er en må-ha-enhet på hvert kjøkken. Men hvor mye koster det? I nettbutikker i Ukraina og Russland kan du kjøpe denne enheten for 498 rubler. Det ser ut til å være billig.manuell maisdyrker i nettbutikken

På Aliexpress -nettstedet kan du imidlertid kjøpe en maisrenser for bare 166 rubler. Dette er nøyaktig 3 ganger billigere enn beløpet som tilbys av den innenlandske produsenten..enhet for rengjøring av mais på Aliexpress

Funksjoner i China Manual Corn Peeler:

  • bladmateriale – rustfritt stål;
  • kroppsmateriale – plast;
  • diameter – 12 cm;
  • høyde – 5 cm;
  • Kornkapasitet – 200 gram;
  • farge – oransje og gjennomsiktig.

håndholdt maiskjellerSom du kan se, er det best å bestille en håndholdt maisrenser fra en kinesisk produsent. Prisene er alltid flere ganger lavere enn de som tilbys av den innenlandske produsenten. Og egenskapene til produktet er praktisk talt de samme..

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka