15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Shish kebab -vifte laget i Kina

vifte for kebab og grillmat Grillmat er en hel kunst som sommerboere mestrer over tid til perfeksjon. Den første maiferien kan ikke lenger forestilles uten sammenkomster ved siden av grillen, så erfarne kokker blir ikke lei av å lete etter alle de nye enhetene som vil hjelpe deg med å lage en deilig og saftig shish kebab.

Alle sommerboere og elskere av friluftsliv er kjent med ritualet med å “vifte” kullene – dette gjøres for å fjerne den hvite blomsten som forhindrer jevn steking av kjøtt. Det er usannsynlig at noen ville tenke på å fyre med bålet på egen hånd, og varmen lar deg ikke nærme deg peisen. Oftest bruker kulinariske spesialister kvister, et stykke kryssfiner eller spesielle plastvifter, men de mest avanserte har allerede klart å bli kjent med en bærbar grillvifte..

håndvifte i nettbutikk I russiske nettbutikker presenteres den nye enheten i to versjoner: manuell og elektrisk. Den billigste manuelle viften vil koste fra 300 til 400 rubler. Kroppen er laget av slitesterk plast og spesiell legering. Handlingsmekanismen er ekstremt enkel: for å skape en luftstrøm trenger du bare å vri på knappen.

elektrisk vifteDu trenger AA -batterier for å betjene den elektriske grillviften. Kraften til manuelle og elektriske enheter er praktisk talt ikke forskjellig, men kostnaden for sistnevnte i russiske butikker er omtrent dobbelt så mye (700-800 rubler).

Som du kanskje har gjettet, dukket grillviften først opp på AliExpress -nettstedet. Det var kineserne som tilbød nyheten til elskere av stekt kjøtt, som mange kjøpte og bruker aktivt i landet..

håndvifte på AliexpressProdusenter fra Midt-Riket snakker om produktets non-stick og varmebestandige kropp, som lar deg bringe det så nær kullene som mulig. Grillviften har en veldig beskjeden størrelse (25 cm i lengden) og lav kvalitet, noe som er tradisjonelt for Kina. Det spinkle grepet tåler ikke grov håndtering, og batteriene inne i modellen blir varme etter langvarig bruk.

Kostnaden for en håndholdt enhet på AliExpress-nettstedet er 186 rubler, et batteridrevet produkt vil koste 250-300 rubler.

parametere for kebabvifteIfølge kundeanmeldelser er det fortsatt mulig å tenne bål eller “oppdatere” slukkede kull med en enkel enhet. Imidlertid er det vanskelig å ikke legge merke til svarene fra skuffede kebab -elskere, for for en så beskjeden pris, i stedet for en manuell plastvifte, forventer noen å se en kraftig enhet. Hvis du likevel bestemmer deg for å kjøpe denne enheten, kan du legge inn en bestilling på AliExpress..

https://www.youtube.com/watch?v=Ociombq0dmo&funksjon = youtu.be

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka