15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge en eggutskiller fra Kina

manuell eggskiller Et egg er et uerstattelig produkt som brukes til å tilberede forskjellige retter. Men alle kulinariske spesialister står overfor ett problem med rask separasjon av protein og eggeplomme av høy kvalitet. For konfektprodukter er denne prosessen spesielt viktig, siden hvis det kommer en dråpe eggeplomme inn i proteinet, vil det være veldig vanskelig å slå dem før de er luftig skum..

Selvfølgelig kan du over tid lære å skille eggeplommen fra proteinet. Eller du kan bare bruke verktøyene for hånden: en flaske, en serviett, en nål, eller manuelt trekke ut eggeplommen fra proteinet. Men hvorfor lide så mye? Tross alt har det nylig dukket opp en fantastisk enhet på markedet – en eggeskiller. Den kan brukes til å skille eggeplommen fra proteinet i løpet av sekunder..

eggeplommen skilles enkelt og raskt Eggeskilleren er veldig enkel å bruke. Først må du installere den på en slags bolle. Bryt deretter egget og hell det i separatoren. Etter et par sekunder vil alt proteinet være i bollen, og eggeplommen forblir i separatoren. Etter det kan du ganske enkelt skylle separatoren under rennende vann..

ved hjelp av en eggskillerEggseparator fordeler:

 1. Enkelhet. Du trenger ikke å bruke noen triks for å skille eggeplommen fra proteinet. Alt er enkelt og tydelig.
 2. Hastighet. Nå skilles eggeplommen fra proteinet på et par sekunder.
 3. Renhet. Hendene forblir tørre og rene, fordi du bare trenger å bryte egget.
 4. Allsidighet. Takket være den spesielle støtten kan eggeskilleren festes til en hvilken som helst bolle.
 5. Sikkerhet. Utelukker inntrengning av skjell.

Denne praktiske gadgeten er et must på hvert kjøkken. Men hvor mye koster det? Nettbutikker i Ukraina og Russland selger en slik separator for 132 rubler. Prisen er selvfølgelig ikke høy.eggutskiller i nettbutikken

På Aliexpress -nettstedet selges imidlertid den samme separatoren for 45 rubler. I tillegg vil du for dette beløpet ikke motta én separator, men tre. Forskjellen er åpenbar. Tross alt tilbyr den kinesiske produsenten en separator for bare 15 rubler. Dette er nesten 8 ganger billigere enn beløpet som tilbys av den innenlandske produsenten..separator for egg på Aliexpress

Funksjoner av kinesisk separator:

 • materiale – plast av matkvalitet;
 • Hvit farge;
 • lengde – 13,5 cm;
 • bredde – 6 cm;
 • Kan vaskes i oppvaskmaskin;
 • 3 separatorer i en pakke.

enheten vasker godtSom du kan se, er det bedre å bestille en eggeskiller direkte fra en kinesisk produsent. Etter å ha kjøpt dette produktet på Aliexpress, vil du umiddelbart motta 3 separatorer for en ganske liten mengde..

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka