15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hagestøvsuger fra Kina

rengjør løvverk med en hagestøvsuger Hagestøvsugere eller luftventiler er et must på en sommerhytte, spesielt på slutten av sommersesongen. Det er i denne perioden av året at det er et stort behov for rengjøring av nærområdet og sommerhuset, siden en stor mengde løv faller intensivt.

Støvsugere for hagen er designet spesielt for rengjøringsarbeid i frisk luft, i tillegg til å samle søppel kan luftventiler male eller kle av søppel. Basert på hvor stort området for rengjøring er, velges en hagestøvsuger i forskjellige størrelser og motorkraft.

støvsugerblåser i nettbutikk Ved hjelp av det innebygde batteriet og lading i settet, er det en reell mulighet til å rengjøre området nær huset vekk fra stikkontaktene, siden driften av hagesugeren ikke er avhengig av ledninger og strøm. Det innebygde batteriet er nok til to timers intensiv rengjøring, og varigheten av en fulladet litiumbatteri overstiger ikke tre timer.

vifte makitaSammenligning av priser i russiske nettbutikker med hageutstyr og på det kinesiske nettstedet Aliexpress. Til sammenligning ble lignende hagesluftstøvsugere valgt, mens de på russiske nettsteder leveres til kjøperen uten lader og batteri. Et komplett sett med ventilasjonsåpninger er mest lønnsomt for prisen på Aliexpress -nettstedet, direkte fra leverandører fra Kina..

støvsugerblåser på AliexpressDe viktigste egenskapene og fordelene med en hage – luftfilter fra Kina:

  1. Lav støy og lett vekt, noe som er praktisk for kvinner å bruke.
  2. Lang levetid på Li-lon batteri.
  3. Praktisk i oppbevaring. Sugeslangen kan enkelt fjernes og festes, og sparer dermed plass for lagring og transport av verktøyet.
  4. Praktisk å holde luftventilen i hendene, siden en spesiell myk pute påføres håndtaket.
  5. Du kan bruke hagestøvsugeren hvor som helst, selv der det ikke er noe elektrisk nettverk.
  6. Mangel på skadelig og giftig eksos under drift.
  7. Som ekstrautstyr kan du kjøpe et ekstra batteri, noe som vil forlenge arbeidstiden med verktøyet betydelig utendørs..

Med en hagestøvsuger kan du alltid holde hagen din, plener, tilgrensende områder og gårdsplasser rene, uten å bruke mye tid og krefter på rengjøring. Takket være regulatoren på kroppen kan luftmengden alltid justeres.

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka