15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Å kutte en vannmelon riktig: en spesiell kniv fra Kina

vannmelonskiver Vannmelon er den mest favoritt bær av både voksne og barn. Alle gleder seg til sommeren for endelig å nyte en deilig og saftig vannmelon. Men dessverre er det ikke alltid mulig å kutte det jevnt og pent for ikke å bli smurt med aromatisk juice..

Imidlertid kan dette problemet nå løses raskt med en spesiell vannmelonkniv. Denne enheten lar deg kutte store bær raskt og nøyaktig.

Å bruke en vannmelonkniv er veldig enkelt. Først må du vaske vannmelonen og kutte den i to (best sammen) med en vanlig kniv. Ta den spesielle kniven fra siden som har den spesielle stangen. Det er hun som forsiktig skjærer kjøttet av et stort bær. Snu deretter kniven og bruk tangen til å trekke ut den resulterende skiven. Etter at hele vannmelonen er skåret, skyll du bare kniven med vann..

vi tar ut et pent stykke vannmelon Fordeler med en vannmelonkniv:

 1. Enkelhet. Du kan kutte et stort bær med lette bevegelser..
 2. Hastighet. Med en så praktisk kniv kan du smuldre en hel vannmelon på mindre enn to minutter.
 3. Allsidighet. Enheten kombinerer en kniv og hendig tang, takket være hvilken du forsiktig kan nå det skivede stykket.
 4. Skjæring av høy kvalitet. Alle kuttskiver vil ha samme tykkelse.
 5. Renhet. Det er vanskelig å beis på bordet og klærne med en slik kniv. Du trenger ikke lenger vaske hele kjøkkenet med vannmelonsaft.
 6. Sofistikert design. Kniven tar ikke mye plass på kjøkkenet, og håndtaket er laget på en slik måte at det er nesten umulig å slippe kniven.
 7. Passer både til vannmelon og melon.

kutt raskt og vakkertVannmelonkniven er en fantastisk gadget. Men hvor mye koster det? I nettbutikker i Ukraina og Russland selges en kniv for 300 rubler. Ganske billig for en så allsidig oppfinnelse.vannmelonkniv i nettbutikken

Men på Aliexpress -nettstedet koster en vannmelonskiver bare 109 rubler. Dette er virkelig den perfekte prisen for denne armaturen..

vannmelonkniv på AliexpressFunksjoner av China Watermelon Cutting Knife:

 • materiale – rustfritt stål;
 • knivlengde – 11 cm;
 • knivlengde med håndtak – 21 cm;
 • farge – sølv;
 • Kan vaskes i oppvaskmaskin.

det er enkelt og vakkertSom du kan se, er det best å bestille en praktisk kniv for kutting av vannmelon direkte fra en kinesisk produsent. Tross alt selger han varene sine nesten 3 ganger billigere enn innenlandske produsenter.

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka