15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bør du kjøpe et krøllete kuttesett på Aliexpress?

et sett med kniver for krøllete kutting Vakkert skåret frukt tiltrekker alltid gjester. Tross alt, hvis fruktene er spredt på en tallerken på en kaotisk måte eller til og med ligger hele i en kurv, vil ikke en eneste gjest røre dem. Derfor er det så viktig å presentere retten vakkert slik at den fremkaller appetitt i ett blikk. Men for dette trenger du et spesielt sett for krøllete kutting.

Det krøllete oppskjæringssettet lar deg lage mesterverk av frukt. Den kan brukes til å kutte kiwi- og vannmelonballer, vakkert skrelle meloner og mangoer og kutte ananas på en uvanlig måte..

enkelt krøllete kuttesett Selvfølgelig er det ingen spesifikke verktøy i dette settet. Selv med slike kniver kan du imidlertid lage en uforglemmelig komposisjon som vil overraske gjestene hyggelig. Du trenger bare å vise fantasien din.

Du kan trene med dette settet hver dag. Tross alt vil et enkelt, vakkert snitt gjøre dine daglige måltider mye mer appetittvekkende og attraktive. Barn vil elske denne variasjonen. De vil være mer villige til å spise noe uvanlig og vakkert, selv om det er den samme retten som var i går..

Fordeler med det krøllete skjæresettet:

  1. Enkelhet. Skarpt blad lar deg kutte frukt på få minutter.
  2. Det er ingen begrensninger. Settet lar deg legemliggjøre absolutt alle fantasiene dine.
  3. Rask rensing. Etter bruk må hele settet skylles under rennende vann..
  4. Allsidighet. Hver kniv i dette settet kan brukes på hvilken som helst frukt eller grønnsak.

et sett med kniver i nettbutikkenEt slikt universelt sett bør være på kjøkkenet til hver husmor. Men hvor mye koster det? I nettbutikker i Ukraina og Russland kan du kjøpe et sett med kniver for krøllete kutting for 335 rubler. Prisen er ganske liten.

et sett med kniver til AliexpressMen Aliexpress -nettstedet tilbyr en litt lavere pris. Det er her du kan kjøpe et kuttesett for 220 rubler. Denne prisen er ganske egnet for et sett.

Funksjoner av Chinese Curly Slicers:

  • materiale – rustfritt stål;
  • lengde – 22 cm;
  • settet inneholder en skje for kuler, en kniv for å skrelle frukt og en krøllete kniv;
  • farge – lys grønn.

Som du kan se, trenger du bare å kjøpe en krøllete kutter fra en kinesisk produsent. Han har mye lavere priser, i motsetning til den innenlandske produsenten. Men det er ingen forskjell i ytelse.

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka