15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vær oppmerksom på hvitløkskjæreren på Aliexpress

hakk hvitløken Hvitløk er en sunn grønnsak å spise for både voksne og barn. Men ingen vil spise det helt på grunn av den ganske skarpe smaken og skarpe lukten. Derfor blir hvitløk vanligvis tilsatt mat som krydder..

Dessverre liker ikke mange husmødre å kutte hvitløk, siden det er veldig vanskelig å vaske hendene etter det. Men produsentene fant en vei ut og laget en spesiell hakker for hvitløk..

Hvitløkshakkeren er liten i størrelse. Den er beregnet på å kutte en skive av en bestemt grønnsak. Andre små grønnsaker kan selvfølgelig hakkes i en slik makuleringsmaskin. Men husk at oppskjæringen blir veldig fin..

liten kompakt enhet Hvitløk Chopper Fordeler:

 1. Hastighet. Takket være flere kniver, er hakkeren i stand til å male et hvitløksfedd på sekunder.
 2. Kompakthet. Liten makuleringsmaskin tar ikke mye plass på kjøkkenet.
 3. Allsidighet. Hakkemaskinen har to forskjellige fester. Takket være dette kan hvitløken kuttes ikke bare i terninger, men også i ringer..
 4. Produsentene har tenkt på alle detaljene. Makuleringsmaskinen er utstyrt med en liten bolle som du kan trekke ut. Det er tett festet og faller ikke ut i noe tilfelle.
 5. Renhet. Hakkemaskinen er praktisk å holde ren. Etter at hvitløken er hakket, må chopperen demonteres og skylles med vann..

Nå er det på tide å svare på hovedspørsmålet: hvor mye vil en så allsidig gadget koste? I nettbutikker i Russland og Ukraina kan en helikopter kjøpes for 390 rubler. Prisen er selvfølgelig ikke høy, men det kan være andre billigere alternativer?hakker i nettbutikk

Selvfølgelig har! På Aliexpress -nettstedet kan du kjøpe en hvitløkshakker for bare 245 rubler. Den kinesiske produsenten tilbyr en helikopter nesten to ganger billigere enn den innenlandske.

hakker på AliexpressFunksjoner av China Hvitløk Chopper:

 • kroppsmateriale – plast;
 • bladmateriale – rustfritt stål;
 • høyde – 6 cm;
 • lengde – 7,5 cm;
 • har to vedlegg og en bolle for hvitløk;
 • grønn farge.

Dermed er den kinesiske kvernen ikke annerledes enn den innenlandske. Det er sant at ukrainere må betale nesten 78 rubler for levering, noe som vil redusere prisforskjellen. Derfor må du ta valget selv. Russerne har det bedre å kjøpe en helikopter direkte fra en kinesisk produsent. Med en så liten gadget vil hendene dine aldri lukte ille igjen..

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka