15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Flerfargede silikonhansker fra Kina

silikonhansker er sikkerhet Hver kulinarisk spesialist vet førstehånds hva en brenning er. Du kan bli brent av alt mens du jobber på kjøkkenet. Hvis du tar tak i en varm stekepanne, gryte eller til og med en skje, er en liten forbrenning garantert. Vanligvis bruker de som en gryteholder det som er tilgjengelig: en fille, et håndkle, et forkle. Men dette er ikke et alternativ, for selv i dette tilfellet kan du bli brent.

hanske laget av varmebestandige materialer For å unngå brannskader må du bruke en spesiell ovnvott av varmebestandige materialer. Hanskeformede grytekluter er ganske komfortable, da de sitter perfekt på hånden og dekker den helt fra brannskader.

På overflaten av hver hanske er det kviser som forhindrer at oppvasken faller. I tillegg er de samme kvisene inne i hansken. Bare de er mer iøynefallende, men likevel oppfyller de sin funksjon perfekt: hansken vil ikke i noe tilfelle fly av hånden.

Fordeler med den hanskeformede gryteholderen:

  1. Enkelhet. Hansken tas på veldig raskt og enkelt. Nå trenger du ikke hele tiden å lete etter et passende håndkle for å overføre en varm tallerken.
  2. Allsidighet. Det er ikke nødvendig å matche gryteholderen til størrelsen på hånden din. Den passer for både små og store hender. Selv barn kan bruke en ovnvott.
  3. Kompakthet. Gryteholderen tar ikke så mye størrelse. I tillegg har den et spesialdesignet hull på siden, takket være at hansken kan henges på et hvilket som helst praktisk sted..
  4. Sikkerhet. Gryteholderen beskytter hendene dine mot eventuelle brannskader.
  5. Renhet. Etter bruk skal gryteholderen bare skylles med vann..

høy temperaturbeskyttelse for henderEn hanskeformet gryteholder er ideell for kulinariske fagfolk. Det er imidlertid ett spørsmål: hvor mye koster det? Ukrainske og russiske nettbutikker tilbyr en slik hanske for 450 rubler. Ganske billig, med tanke på at grytekluten beskytter huden på hendene mot ulike brannskader.silikonhansker på nett

På Aliexpress vil imidlertid en hanskeformet gryteholder bare koste 201 rubler. For en slik pris er det virkelig verdt å kjøpe dette produktet, fordi mye mer brukes på en krem ​​for brannskader..silikonhansker på Aliexpress

Kjennetegn på den kinesiske grytekluten i form av en hanske:

  • materiale – varmebestandig silikon;
  • lengde – 27 cm;
  • bredde – 15 cm;
  • farge – rosa, himmelblå, lilla, oransje, grønn, rød, grå.

flerfargede silikonhanskerDermed vil silikonhansker bli en utmerket assistent på kjøkkenet. Men det er bedre å kjøpe dem direkte fra en kinesisk produsent, siden prisen er mye lavere enn den som tilbys av en innenlandsk produsent..

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka