15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Universell rivjern med Aliexpress

ost rasp Ost er et allsidig produkt som brukes i nesten alle retter. Den brukes hovedsakelig til å dekorere en tallerken: bare dryss på toppen et par minutter til den er kokt. Men før det må osten rives. Svært ofte blir dette punktet glemt og oversett. Må legge til ost helt på slutten eller bare server retten uten.

Men nå kan du glemme dette problemet. Tross alt har det dukket opp et spesielt ostehøvel på markedet. Med sin hjelp kan du rive ost direkte på et fat på et par sekunder. I tillegg er den utformet på en slik måte at fingrene ikke vil lide under rivjernet..

Ostehøvelen er veldig enkel å bruke. Først trenger du bare å brette den og legge et stykke ost inni. Deretter må du rotere rivjernet for å rive produktet. Det er faktisk alt. Dette rivjernet takler ost, sjokolade og til og med nøtter..

I tillegg er det to typer rivjern i settet: for fin og grov sliping..

Fordeler med en ostekvern:

 1. Enkelhet. Nå trenger du ikke å trykke hardt på osten for å rive den på en eller annen måte. Du trenger bare å snu enheten og osten er klar..
 2. Hastighet. Ved å bruke enheten kan du rive ost på noen få sekunder.
 3. Kvalitet. Skarpe kniver rister osten perfekt.
 4. Kompakthet. Denne enheten tar mye mindre plass enn et vanlig rivjern..
 5. Sikkerhet. Det blir ikke flere kutt fra rivjernet, fordi fingrene er langt fra bladet.
 6. Renhet. Rivjernet tåler oppvaskmaskin.
 7. Allsidighet. All mat kan males, inkludert nøtter.

kompakt osteskiveEt ostehøvel er et must-ha på hvert kokkekjøkken. Hvor mye koster det imidlertid? Russiske og ukrainske nettbutikker tilbyr dette produktet for 616 rubler. Ganske grei pris.ostehøvel i nettbutikken

Men på Aliexpress kan du kjøpe det samme rivjernet for bare 371 rubler. Selvfølgelig er denne enheten verdt å få for prisen. Tross alt er det i stand til å male ikke bare ost, men også andre faste matvarer..ostehøvel på Aliexpress

Funksjoner av Chinese Cheese Grater:

 • materiale – plast, rustfritt stål;
 • settet inneholder to blader;
 • høyde – 17,1 cm;
 • bredde – 7,4 cm;
 • farge – hvit med svart.

rivefesterOsteristen er et allsidig verktøy som definitivt vil komme godt med på kjøkkenet. Men du trenger bare å kjøpe den på Aliexpress, siden prisen på en kinesisk produsent er mye lavere enn prisen på en innenlandsk produsent..

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka