15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sypressfrø for hagearrangement fra Kina

sypress fra kinesiske frø Cypress er et populært dekorativt eviggrønt tre som ofte plantes i og rundt hagen for å skape et naturlig innhegning. Den normale habitaten til et slikt tre er det varme klimaet i landene på det søramerikanske kontinentet. Til tross for dette brukes sypress veldig ofte av grunneiere i Russland..

sypressfrø Før du planter frø i bakken, er det bedre å spire dem hjemme eller drivhusforhold. For dette kan du bruke spesielle former for foreløpig planting av planter. Spirene skal plantes umiddelbart etter begynnelsen av solfylte marsdager. Det er også viktig å kjøpe frø av høy kvalitet, de fleste vil garantert spire og bli motstandsdyktige mot små temperaturendringer som skjer i vårsesongen..

sypressfrø på AliexpressDu kan kjøpe frø av god kvalitet på det velkjente Aliexpress. Denne tomten med sypressfrø har den høyeste vurderingen fra kjøpere og den mest budsjettmessige kostnaden blant selgere av lignende varer på nettstedet. Dette tyder på at du garantert får akkurat sypressfrøene, som enkelt kan plantes i sommerhuset..

sypress barnehageSelgeren gir flere bilder av hvordan trærne vil se ut etter å ha vokst:

liten sypressSom selgeren påpeker, faller blomstringsperioden for en slik sypress i sommersesongen. Trær er også i stand til å rense luften godt..

Kostnaden for partiet er 25 rubler. For denne mengden vil du motta en pakke med frø. Produsenten angir ikke det eksakte antallet frø, men ifølge kundeanmeldelser inneholder denne posen 25 frø..

sypresserLevering til Russland er gratis og utføres fra sentrallageret i butikken i Kina. Estimert ankomsttid for pakken til kjøperen er 35-58 dager. Det oppgitte spornummeret er ikke sporbart.

Når det gjelder prisene på sypressfrø i SNG -landene, kan de kjøpes for gjennomsnittlig 21 rubler – 50 stykker i Ukraina.sypressfrø i ogorod-ua

I Russland koster 0,05 gram frø 48 rubler. Som regel garanterer innenlandske selgere ikke en veldig høy prosentandel av plantespiring (65-70 prosent).sypressfrø i seedspost-ru

Til tross for at kostnaden for mye kinesisk buljong er litt høyere, er prosentandelen likhet mellom frøene deres høyere (fra 75 prosent). Den åpenbare ulempen ved å kjøpe varer i Kina er leveringstiden – det er ikke alltid praktisk å vente 2 måneder eller mer.

I vintersesongen, bruk spesielle beskyttende dekkvev. Uten dem kan sypresset ikke overleve om vinteren..

Vi kjøper innendørs sypress i russiske barnehager – video

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka