15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hage gressklipper fra Kina

arbeid på stedet En av hemmelighetene til en ideell sommerhytte er en velstelt plen. For at gresset i nærheten av huset skal se perfekt ut, må det regelmessig trimmes med spesialisert utstyr. Som regel brukes spesielle gressklippere eller trimmere for denne oppgaven. De lar deg behandle et stort område så raskt som mulig og krever ikke brukerinnsats..

Det mest vellykkede valget er en gressklipper med integrert motor. En god enhet kan vare i mange år uten store reparasjoner. Gressklipperen trenger heller ikke tankes i det hele tatt (hvis den er elektrisk). Enheter som går på bensin krever svært lite av det.

Hvordan velge en god slåmaskin?

lett, kompakt gressklipper Vær først og fremst oppmerksom på utformingen av klipperen. Det skal være brukervennlig. Håndtaket må være laget av slitesterke materialer. Det er nødvendig at brukeren enkelt kan snu klipperen.

Jo bredere klippebredde, jo bedre. Velg gressklippere som denne parameteren tilsvarer 34-40 centimeter – det mest optimale alternativet for komfortabelt arbeid.

Makt. En god klippekapasitet anses å være 13.000 – 15.000 Watt. Med denne indikatoren kan du raskt klippe plenen, og det er ikke nødvendig å gå gjennom samme sted flere ganger..

kontrollenhetStøy. Denne parameteren avhenger utelukkende av forbrukernes interesser. Hvis du ikke vil at klipperen skal være veldig støyende, kan du kjøpe en modell som er elektrisk. Hvis kraft og hastighet er viktig for deg, velger du de mer støyende bensindrevne alternativene. Bensinklippere er også autonome. Du trenger ikke tenke på hvor du skal plugge kontakten mens du arbeider på plenen.

Hvor er det mer lønnsomt å kjøpe varer?

Vurder hvor du kan kjøpe en gressklipper i dag på de gunstigste vilkårene. Store gressklippere selges ikke bare i butikkene. Du kan også bestille enheten på Internett..gressklippere i nettbutikken

Rozetka -nettstedet er den største ukrainske nettbutikken med utstyr som leverer varer gjennom hele SNG. La oss se priser og aktuelle tilbud på elektriske gressklippere fra Rosette.

Som du kan se, er gjennomsnittskostnaden for enheter med lignende egenskaper 11 200 hryvnia, noe som tilsvarer 30 200 rubler.

Et annet alternativ å kjøpe online er å bestille klipperen fra produsenten direkte fra Kina. Som regel produseres det meste av plenvedlikeholdsutstyret der..gressklippere på Aliexpress

Den presenterte klippemodellen er en av de mest populære på stedet..

Ifølge produsenten kan du enkelt klippe opptil 500 kvadratmeter om gangen med denne klipperen. Deretter bør motoren slås av for å unngå skade eller overoppheting av individuelle komponenter..

varer fra KinaSlåmaskinen veier 12 kilo. Enheten avgir en minimal mengde støy. Selgeren har alle nødvendige kvalitetssertifikater, instruksjoner på russisk og en garanti på ett år etter kjøpet er også gitt. I fremtiden, etter at garantien utløper, kan du kjøpe originale deler til klipperen i selgerens butikk på Aliexpress..

Levering er helt gratis. Kostnaden – 28 637 rubler – er litt billigere enn lignende enheter i butikkene våre. Med tanke på at levering i Russland vil være ganske dyrt, er muligheten for å kjøpe direkte fra Kina mye mer lønnsom..

Video om kjøp av gressklipper i en av nettbutikkene:

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka