15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hageskranser laget i Kina

belysning i lysthuset Lyse kranser er oftest forbundet med nyttårsferie. Reinsdyrfigurer, stjerner og glitrende regn er utvilsomt mer egnet for vintersesongen. Designerne tror imidlertid at et lysthus eller en åpen veranda i landet også kan dekoreres med lyse elementer..

På varme sommerkvelder samles hele familien ved et stort spisebord for å diskutere de siste nyhetene, planene for de kommende dagene eller bare spille brettspill.krans av sommerfugler i hagen

Ideelle landssamlinger mangler bare kos, for å lage morsomme “strikkede” kuler, flerfargede pærer, flagrende sommerfugler og delikate roser er perfekte.

På Internett kan du enkelt finne lamper som er passende for beskrivelsen. Ofte i butikker kan du se soldrevne kranser. Cellen med batteriet er installert på det “mest solrike” stedet på stedet.

kransekuler soldrevetLengden på kabelen er som regel fra 12 til 22 meter, slik at du kan dekorere lysthuset, verandaen eller rekkverket på verandaen med fargerike sommerfugler eller øyenstikkere.

Den største fordelen med hageskransen er mangelen på energiforbruk. Dekorative lamper krever ikke spesiell kontroll eller vedlikehold av eieren. Ingen værforhold vil påvirke ytelsen til sommerlamper uten ledninger.

krans i nettbutikkenDen enkleste kransen for en soldrevet hage i en innenlandsk nettbutikk vil koste 1500-2000 rubler. Lignende produkter på AliExpress -nettstedet øker i pris, men er dårligere i kvalitet.

kransekuler på AliexpressDe største ulempene med kranser fra Celestial Empire: liten trådlengde og beskjeden modifikasjon. Sommerlamper fungerer med vanlige batterier. For eksempel leveres LR1130 batterier komplett med fargerike sommerfugler (40 rubler per 1 stykke), og for en bukett med fargerike roser eller “strikkede” kuler, bør du kjøpe standard AA -batterier på forhånd..

sommerfugler på AliexpressOvennevnte ulemper kompenseres for med en lav pris – i gjennomsnitt 300 rubler per produkt. Kundeanmeldelser noterer seg at varen er fullstendig i samsvar med beskrivelsen, anstendig utførelse og til og med tilstedeværelsen av ekstra lyselementer, men det gjør selvfølgelig ikke uten ekteskap. Noen ganger deformeres dekorative elementer på grunn av dårlig emballasje, og individuelle pærer fungerer ikke.

Hagestrengelys kjøpt på AliExpress kan ikke installeres utendørs på grunn av fare for vannskade på kontaktene. Kjøpere er enige om at dekorative lamper fra Kina, med konstant bruk, neppe vil vare lenger enn en sesong..

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka