15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gresskniv laget i Kina

praktisk verktøy En perfekt grønn plen og noen få blomsterbed er den ultimate drømmen for mange landseiere. Friske grønnsaker og frukt kan lett bli funnet i nærmeste supermarked eller på en messe, så det er ikke nødvendig å lage en ekte plantasje av beskjedne seks hundre kvadratmeter i dag..

En vakker og flat plen er et flott sted for rekreasjon og aktive barnespill. Et grønt teppe krever minimalt med vedlikehold: etter en varm sommerdag, ikke glem vanningssystemet, og du bør ta klipperen i hendene minst tre ganger i måneden. Jo oftere du gjør dette, jo saftigere og tykkere blir plenen i neste sesong..

I russiske nettbutikker og “land” -hypermarkeder presenteres gressklippere og trimmere i et stort utvalg, men noen ganger er ikke den kraftigste enheten i stand til å bringe saken til en slutt.

pris i nettbutikken Vi snakker om vanskelig tilgjengelige steder: under fruktbusker, ved siden av et gjerde, nær blomsterbed. For å håndtere de rester av gresstuer i arsenalet, må du ha et multiverktøy som kombinerer en kniv for busker og gress.

Produktet av det populære merket er utstyrt med et litiumionbatteri. Komfort under arbeidet er gitt av en myk pute på håndtaket. Gresskniven veier bare 550 gram og varigheten av kuttet uten lading er 50 minutter. Laserteknologi brukes i produksjon av kniver.

Kostnaden for en kniv for å klippe gress i en hjemmebutikk er litt lavere enn kostnaden for en trimmer eller en “beskjeden” gressklipper, så ikke alle sommerboere har råd til en slik enhet. Et lignende produkt tilbys på AliExpress -nettstedet til en pris av 2600 rubler.pris på AliexpressLadetiden til litiumionbatteriet er 3 til 5 timer. Beskrivelsen angir produktets vekt inkludert håndtak og hjul (1,14 kg), men disse to tilbehøret må bestilles separat. Settet inneholder bare selve enheten, en lader og to kniver (for gress og busker).

batteriknivAnmeldelser noterer den lille kraften til verktøyet, men det takler utmerket høye gress, bringebærtykkelser og sterkt ugress. Tiden for kontinuerlig arbeid er omtrent 30-40 minutter. Kjøpere elsker det komfortable gummigrepet og ladeindikatoren. Til tross for det store antallet bestillinger fra Russland og SNG -landene, presenteres instruksjonene bare på engelsk.

kniv på jobbEast grasskniven er tilgjengelig i to farger: lysegrønn og mørkegrønn. Selgere på AliExpress tilbyr å bestille et ekstra batteri, samt håndtaket og hjulene som er angitt i beskrivelsen. stort håndtak og hjul

Kompakte trimmereiere finner verktøyet bare egnet for små områder nær blomsterbed, busker og gjerder. Ikke prøv å bruke plenkniven på alle seks dekar – dette vil forkorte levetiden betydelig..

Previous Post
Med kjærlighet til mindre “brødre”-gjør-det-selv hundepenn
Next Post
Plantarea cartofilor conform Meathlider