15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vellykket reparasjon med en Hyundai H 850 borehammer fra Kina

hammerbor fra Kina Perforatoren TM “Hyundai” i H 850 -serien vil hjelpe til med å ombygge en leilighet, lage et hull i en monolit eller utføre veggjakt for ledninger. Denne multifunksjonelle teknikken vil være en utmerket assistent for et husflid, en ekte mann..

Roterende hammerfunksjoner

behagelig grep Fødestedet til Hyundai -merket er Sør -Korea. Det er et av de fire største selskapene i landet, som begynte produksjonen i 1947. Kina har også lisens for produksjon av denne modellen med boreutstyr. De karakteristiske egenskapene til den kinesiske modellen til Hyundai H 850 borehammer inkluderer:

 1. Makt. Motorens potensial er 800 W, som gjør at enheten kan gjøre betong eller murstein til støv i løpet av få minutter.
 2. SDS + patron. Denne typen klemmetilkobling muliggjør raske og enkle verktøyskift. Dette spiller en nøkkelrolle i arbeidet med alle slags slitesterke materialer..sds patron
 3. Slagkraft. Indikatorer på 2,5 J og 5000 slag / min indikerer at det er mulig å ødelegge murverk på kort tid. Ved tomgangshastighet gjør akselen 930 o / min. Selvfølgelig, når den kommer i kontakt med faste materialer, reduserer enheten ytelsen..

bytte omDet elektriske verktøyet har en reversfunksjon. Takket være det kan du enkelt fjerne boret fra arbeidsstykket eller veggen. Omvendt modus er spesielt relevant hvis boreelementet sitter fast i overflaten. Denne funksjonen lar deg også bruke Hyundai H 850 borehammer i stedet for en skrutrekker. Denne enheten brukes trygt til tre hovedtyper arbeid:

 • boring;
 • meisling;
 • hammerboring.

I dette tilfellet er diameteren på hullene i hver materialtype forskjellig. For tre er det 30 mm, for betong – 26 mm, og for metall – 13 mm. For ikke å ødelegge apparatet og arbeidsstykket, har produsentene gitt en modus for jevn justering av borerotasjonen. Som et resultat kan instrumentet tilpasses for en bestemt type overflate. I tillegg er den kinesiske versjonen av denne teknikken utstyrt med en sikkerhetskobling, som fungerer ikke bare i nødssituasjoner, men også i vanlige tilfeller..

Som nevnt av brukerne, kommer det ikke en veldig behagelig lukt fra plasthuset. Derfor er det bedre å lagre det i garasjen eller på balkongen..

Komplett sett og ergonomisk design

etui for stansemaskinVerktøyets levetid avhenger i stor grad av lagringsforholdene. Derfor inneholder settet nødvendigvis en kompakt plastkasse. Spesielle rom er designet for å lagre alle komponentene i enheten, nemlig:

 • ekstra avtagbart håndtak;ekstra håndtak
 • bit;
 • tre øvelser med forskjellige diametre;
 • Dybdemåler;
 • topp.

Hyundai H 850 perforator veier opptil 3 kg. Så, lederen blir ikke for sliten av langvarig borearbeid. Hoved- og sekundærhåndtakene etterligner formen på en menneskelig håndflate. Spesielle gummierte innsatser lar deg holde den vibrerende enheten godt og forhindre at den glir ut av hendene. Dessverre er strømledningen ikke lang nok, bare 1,8 m. Dette begrenser mulighetene for arbeideren i et stort rom betydelig.

slagmann i nettbutikken i RusslandI butikker i Russland koster en puncher 5.490 rubler.

puncher på AliexpressKostnaden for denne teknikken på Aliexpress er litt lavere enn i vanlige butikker. Her kan du kjøpe den for bare 5310 rubler.

puncher i nettbutikker i UkrainaMen i nettbutikker i Ukraina er kostnaden for en puncher 2100 hryvnia, som oversatt til rubler vil være omtrent 4900.

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară