15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi kjøper en termos til mat på Aliexpress -nettstedet

mat termos Lunsj er et viktig måltid som ikke bør hoppes over. Men på grunn av arbeid er det ikke alltid mulig å spise godt. Å spise konstant på kafeer og restauranter er ganske dyrt, og smørbrød kan ikke erstatte vanlige måltider. Du kan ta ferdig mat hjemmefra, men ved lunsjtid er den allerede kald og smakløs. Hva å gjøre?

Et godt alternativ er å bruke en termos til mat. Den holder maten varm til lunsj. I tillegg kan både flytende og fast mat transporteres i termosen. Det er et flott alternativ til forskjellige plastbeholdere og cellofanposer av mat. Og bredden på nakken gjør at du kan spise direkte fra termosen.

holde lunsj varm En termos kommer vanligvis med en bærepose, en plastskje og en gaffel, og et etui til dem. Alt er hermetisk forseglet, så termosen gjør en utmerket jobb med transport. Det er av denne grunn at en termos til mat oftest brukes til fotturer og bevegelser..

Fordeler med en termos til mat:

 1. Varm lunsj. Fra nå av vil det bare være varm mat på jobb. Og du trenger ikke lenger besøke forskjellige kafeer og restauranter.
 2. Enkelhet. Termosen er enkel å bruke og transportere.
 3. Renhet. Etter bruk rengjøres termosen enkelt og raskt for matrester.

Termos til mat fra en kinesisk produsent

termos til mat i nettbutikkenEn termos er et godt valg for kontorarbeidere. Tross alt vil maten alltid være varm og velsmakende. Men hvor mye koster denne enheten? I nettbutikker i Ukraina og Russland koster dette produktet 2290 rubler. Ganske høy pris.

termos til mat på AliexpressPå Aliexpress koster den samme termosen for mat imidlertid bare 1340 rubler. Denne prisen er flott for dette produktet. I tillegg vil denne investeringen lønne seg med renter i fremtiden. Men hvorfor er prisen på innenlandske og kinesiske varer så vesentlig forskjellig? Tross alt er egenskapene nøyaktig de samme.

Funksjoner av kinesisk mattermos:

 • materiale – rustfritt stål;
 • høyde – 16 cm;
 • kapasitet – 600 ml;
 • diameter – 10,2 cm;
 • farge – sølv;
 • settet inneholder en termos, en pose for oppbevaring av en termos, en plastskje og en gaffel, etui til dem.

Som du kan se, vil en termos til mat definitivt komme godt med for alle arbeidere som ønsker å spise normalt. Nå blir det ingen raske og kalde snacks. En termos til mat kjøpes best bare fra en kinesisk produsent. Tross alt er det han som tilbyr dette produktet til en ganske lav pris..

Varianter av termos til mat

termoser til matFra termos til drikke, er slike produkter forskjellige i en bredere nakke. Modeller av forskjellige størrelser, størrelser, design og funksjonalitet er tilgjengelig for salg.

Takket være den termosparende designen, kan termosen brukes til å lagre ikke bare varm, men også kald mat. Produktet vil perfekt bevare ikke bare varm suppe, men også kalde retter – okroshka, gazpacho, gelékjøtt, aspic, iskrem.

Du bør bare følge de grunnleggende reglene – du bør ikke kombinere varme og kalde retter i en termos med flere nivåer..

Med containere

mattermos med beholderDet er modeller som lar deg passe et fullt måltid på tre eller fire retter – termoser med beholdere. Denne varianten er også praktisk for kollektive middager – du kan legge mat i den for flere mennesker samtidig..

Hver beholder er forseglet for å forhindre matsøl og lukt som kan spre seg og kan fungere som en tallerken. Antallet deres kan være fra 1 til 4, volumet på hver beholder varierer også. For produksjonen brukes plast av høy kvalitet av mat..

Kroppen og pæren er oftest laget av rustfritt stål, motstandsdyktig mot fuktighet, mekanisk og kjemisk skade. Det opprettes et vakuumsystem mellom veggene, som kan redusere vekten på termosen betydelig og forbedre varmebesparende kvaliteter..

Selv om termoser for mat holder matvaretemperaturen i lang tid, bør du klargjøre om plasten de er laget av kan brukes til oppvarming i en mikrobølgeovn når du velger et produkt med beholdere..

Om nødvendig kan du også hente beholdere som kan vaskes i oppvaskmaskinen, brukes til å fryse ned mat eller lagres i kjøleskapet..

Termolunskasser

termolankoboksTermoseplater holder varmen i minst 5 timer, avhengig av modell og produsent. De er single og multi-tiered, som lar deg ta mat fra flere retter eller flere måltider med deg. Det er termoser med ett nivå, men det er delt inn i flere celler med skillevegger.

Den ytre delen av saken er oftest laget av plast, den indre delen er laget av rustfritt stål. Det er modeller med doble vegger og lokk dekket med et lag med gummi. Dette reduserer muligheten for deformasjon av kroppen, øker termosparende egenskapene til termosen og dens tetthet..

Oppvarmet

oppvarmet termosHvis du har tilgang til en stikkontakt, USB-kontakt eller bilsigarettenner før du spiser, kan du velge en termos til mat med oppvarmingsfunksjon..

Noen modeller kan brukes ikke bare for å holde varmen og varme opp, men også for å lage mat som ikke krever lang varmebehandling og for høy temperatur. I en slik termos kan du koke et egg, lage instant nudler.

Hvis du planlegger å bruke en termos for å mate to personer, bør du ta hensyn til modeller med et lokk i full størrelse. Da er det enkelt å dele maten i beholderen i 2 porsjoner..

Barn

barnas termos til matUnge voksende organismer av barn har stort behov for et balansert kosthold. En baby termos til mat vil bidra til å forhindre inntak av hurtigmat, snacks og chips. Slike produkter er underlagt økte krav til kvaliteten på materialet, vekt, volum og utseende..

Det skal tas i betraktning at skolebarnets ryggsekk allerede er overfylt med læremidler, derfor produseres termoser med lav vekt og volum for barn. De samme kravene til størrelsesområdet og til barn i en yngre aldersgruppe. Barn blir tilberedt ofte, men litt etter litt. Under lange turer, når det beveger seg, trenger ikke et barn mye mat, spesielt langtidsoppbevaring.

Barnas termoser er laget i lysere farger, designet inneholder utskrifter med bilder av tegneseriefigurer, leker.

Hvordan velge riktig termos til mat

hvordan velge en termos

For at termosen skal kunne utføre alle funksjonene som er tildelt den, bør du ta hensyn til følgende nyanser når du velger:

 1. Nakkebredde. Denne parameteren bestemmer hvor praktisk det vil være å putte mat i en termos eller spise av den..
 2. Kolbe materiale. I prioritet, metall- eller glassflasker. De er mer miljøvennlige og holder matvaretemperaturen mye lenger. Plastkolber er de mest budsjettmessige, men med kort levetid og ikke langvarig varmelagring.
 3. Ramme. Det bør gis preferanse til modeller i rustfritt stål. Disse produktene er ikke bare mer holdbare enn plastikk for mekanisk skade, men beholder også temperaturforholdene lenger. Rustfritt stål er mer motstandsdyktig mot fuktighet og har forbedrede korrosjonsegenskaper. Det er også modeller som er dekket med et gummibelagt lag..
 4. Tetthet. Suppe -termos skal ha to lokk. Den første brukes som en plugg, og den andre må gjenges. I dette tilfellet kan søl av flytende mat unngås. For å øke tettheten brukes gummi og silikon støtdempende tetninger.
 5. Dimensjoner og volum. Denne parameteren beregnes ut fra kravene til en bestemt person eller gruppe mennesker som vil bruke termosen. Det er nødvendig å ta hensyn til appetitten, antall måltider. Et viktig faktum er at med et større volum holder maten seg varm lenger..
 6. Det er mye hyggeligere å spise fra retter med et vakkert design. I tillegg kan noen designdetaljer brukes rasjonelt – termosen har et ergonomisk bærehåndtak. Den gummierte puten på bunnen reduserer glidningen av termosen og forhindrer at den faller. En knapp på lokket hjelper til med å slippe ut damp og unngå mulige brannskader.
 7. Utstyr. Noen produsenter leverer termoser med tilleggskomponenter – et termisk deksel, en bærestropp, boller, tallerkener, bestikk, kinesiske spisepinner.

Før du kjøper, må termosen åpnes. Kontroller kolben og kroppen nøye for mekanisk skade – flis, sprekker, uregelmessigheter, riper.

Vær oppmerksom på lukten. Billige materialer av lav kvalitet avgir en vedvarende spesifikk aroma. Bruk av slike produkter kan føre til at maten absorberer lukt og gir en ubehagelig smak..

Hvis en oppvarmet modell er kjøpt, er det nødvendig å kontrollere at alle nødvendige kabler er tilstede og at de fungerer.

Regler for drift og stell av en termos

driftsregler

Produsenter gir en garantiperiode for sine produkter, men for deres funksjon av høy kvalitet må du følge følgende regler:

 1. Hvis det ikke er noe tilsvarende merke, må du ikke bruke beholdere til oppvarming av mat i en mikrobølgeovn, vask termosen og komponentene i oppvaskmaskinen.
 2. Det er nødvendig å vaske en termos for mat umiddelbart etter at den er tom, for å forhindre forsuring og ødeleggelse av matrester.
 3. Etter en lang pause i bruk, er det lurt å helle varmt vann i en termos og la den stå åpen i et par timer.
 4. Ikke fyll termosen med mat helt til kanten – du må la det være plass til korken, som kommer inn i esken og sikrer at den er tett.
 5. Det er forbudt å bruke aggressive kjemikalier, pulver med slipende stoffer som vaskemidler. De vil ikke bare skade integriteten til termosens vegger, men også ha en negativ effekt hvis de kommer inn i menneskekroppen..
 6. Etter vask må du ikke lukke termosen med lokk før den er helt tørr. Dette vil forhindre at vanndråper stagnerer og forårsaker ubehagelig lukt og mugg..

Termos til mat er utbredt. De brukes under fotturer og turer, jakt og fiske, til mating av barn på skolen og tur. En riktig valgt termos vil hjelpe til med å støtte kostholdet ditt og riktig kosthold. Du trenger ikke kjøpe dyre modeller. På forskjellige handelsplattformer på Internett kan du finne et anstendig budsjettalternativ.

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară