15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velkomstte med en vannkoker fra Kina

vannkoker fra Kina Dachaen er et egnet sted for å ta imot gjester. Et landsted kan alltid romme flere mennesker enn en vanlig leilighet. For å organisere slike sosiale arrangementer kan ikke eierne av herskapshus klare seg uten en vannkoker fra Kina. Dens multifunksjonelle evner lar vertene raskt og sjenerøst gi gjestene sine terte. Samtidig vil den originale designen til den metalliske vannkoker perfekt matche interiøret i et moderne kjøkken. Dessuten vil denne elektriske enheten være en god hjelper for en sommerboer i hagearbeid, fordi varmt vann alltid er nyttig for ham..

Rask og trygg

dimensjoner Denne originale vannkoker rommer omtrent 2 liter væske. Dermed kan seks personer få varm drikke samtidig. I dette tilfellet vil det kokende vannet være klart på omtrent 5 minutter eller mindre, fordi enhetens effekt er 1500 watt. Takket være de kompakte dimensjonene (20 cm brede og 23 cm høye) vil det ikke forstyrre bordet / skapet. Denne modellen av den kinesiske vannkoker har flere funksjoner:

  • automatisk strøm av etter koking;
  • et beskyttelsessystem som utløses når strømmen slås av, samt hvis eieren glemte å helle vann i beholderen eller det ikke er nok vann der;
  • et filter i form av et maske er anordnet på tuten for å blokkere inntrengning av vekten i koppen;
  • varmebestandig plastdeksel er godt festet og åpner i en viss vinkel, og beskytter dermed brukeren mot brannskader.

filterRustfritt stål som kroppen er laget av avgir ikke skadelige stoffer under oppvarming. Smaken av vannet forblir den samme naturlige og naturlige, uten følelsen av metall. Vannkokeren er enkel å rengjøre både inne og ute. Lasteplassen er bred nok. En manns knyttneve kommer fritt inn i den. Det er også verdt å merke seg at enheten er energieffektiv. Imidlertid kan den europeiske stikkontakten være et problem for de som ennå ikke har reparasjon i europeisk kvalitet..

Design ideer

strukturDet er mange styrker i denne modellen av den kinesiske tekannen. De kommer til uttrykk i en ergonomisk design. Hvert element, så vel som krumningen til enheten, er laget med brukerens komfort i tankene. Disse designideene er synlige i det følgende:

  • håndtaket har et grovt belegg, noe som skaper en antiskli-effekt;
  • i bunnen av pallen er det et spesielt rom for oppbevaring av ledningen;
  • det er en rød indikator på det svarte panelet nederst;
  • basen i form av en plate roterer 360 °;
  • bred tut gjør at eiere kan trekke vann gjennom den.

håndtere og vriDen blanke overflaten på tekannen reflekterer utsøkt lysstråler. plass for ledning og knappMetallhuset ser originalt ut i dag- og nattbelysning.

vannkoker på AliexpressDu kan kjøpe denne modellen av en vannkoker på Aliexpress -nettstedet for 811 rubler. Det er dobbelt så billig som i vanlige nettbutikker..vannkoker i nettbutikken Kostnaden for plastanaloger er 1790 rubler, og av metall – 4800 rubler..

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară