15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tryllestav for legemliggjørelsen av kreative ideer – en kule for preging av lær med Aliexpress

skinnpressehammer fra Kina Utsøkte og voluminøse design på skinnprodukter gleder mennesker med sitt praktfulle utseende. Du kan lage en så luksuriøs tekstur selv hjemme. En spesiell klubbe for preging av lær med Aliexpress vil tillate både garvere og nålekvinner å gi et nytt utseende til vesker, notatbøker, lommebøker eller belter. Mesters fingerferdige fingre er i stand til å gjøre vanlige ting til ekstravagante luksusartikler. En uovertruffen lettelse eller et fortryllende mønster vil gjøre lærvarer til et ekte kunstverk.preget skinn

Mallet er et mirakel selv i hendene på en amatør

For denne fantastiske prosessen må du velge skinn med den glatteste overflaten (kalveskinn). Emnets tykkelse varierer fra 3 til 5 mm. I dette tilfellet bør råvaren ikke behandles med kjemikalier. Vegetabilsk soling (en løsning utelukkende laget av eikekomponenter) er en fin måte å gjøre dette på. Etter slik behandling vil lerretet kunne absorbere fuktighet så mye som mulig. Det er denne funksjonen som er et vinn-vinn-alternativ for preging. For å behandle skinnet med høy kvalitet trenger du en spesiell klubbe fra Kina, laget av kraftig materiale – Caprolon. holdbart materialeFordelene med dette polyamidet inkluderer:

  • motstand mot alkalier og mineralsyrer;
  • hammeren har en støtsikker overflate;
  • materialet smuldrer ikke og slites ikke av under kraftige støt.

Den kinesiske kopien av dette instrumentet er ikke dårligere enn originalen i sine evner. Akselen til denne modellen er laget av rustfritt stål. behagelig trehåndtakTrehåndtaket (16 cm langt) følger formen på den menneskelige håndflaten, så det er behagelig å holde i hånden. Strukturen til spissen er myk nok til at håndverkeren kan jobbe med selv de mest skjøre frimerkene. Relieffdetaljene til mønsteret slipes ikke under mekanisk belastning. I tillegg absorberer polymerhodet lydbølgene som genereres av støtet. Som et resultat vil garveren kunne jobbe i et relativt stille miljø..

Ekstra funksjoner

preget skinnveskeEt slikt verktøy veier bare 0,4 kg. Så med sin hjelp kan du enkelt prege både tynne og tykke skinnemner. Lengden på arbeidshodet, plassert på langs, ikke horisontalt, er 5,7 mm. Takket være slike designfunksjoner, er mesteren i stand til å behandle det største mulige området på kort tid. Han trenger ikke tenke lenge på hvor og hvordan han skal slå riktig. Selv en skjør kvinne kan kontrollere denne klubben. Den ergonomiske utformingen av verktøyet negerer enhver mulig sjokkbølge – rekyl. Håndtaket er laget av slitesterk bøk, som ikke sprekker eller går i stykker over tid.

klubbe for preging av lær på AliexpressDu kan kjøpe en slik klubbe fra Kina for verkstedet ditt på Aliexpress handelsplattform for bare 533 rubler (uten rabatt vil det koste 751 rubler).. klubbe for preging av skinn i nettbutikkenDessverre tilbyr andre nettbutikker å kjøpe slike produkter for 1250 eller 2400 rubler. Men hvorfor betale flere ganger mer?

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară