15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi venter på at fjærede venner skal besøke – vintage mater fra Aliexpress

vintage mater fra Kina Hagen er et himmelsk sted for avslapning på hver sommerhytte. Kan du tenke deg det uten sjarmerende og fargerike fugler? De passer harmonisk inn i det kjedelige og harde vinterinteriøret. For å tiltrekke disse fuglene til eiendommen din, må du kjøpe en vintage mater fra Aliexpress. Den er laget i form av en morsom katt, så den vil tiltrekke seg oppmerksomheten til ikke bare nysgjerrige fugler, men også misunnelige naboer. Et slikt uvanlig tilbehør vil gi et luksuriøst preg på designen til enhver hage..

Nyttig ting

fugl i nærheten av materen Det er en oppfatning at slike enheter er penger kastet i vinden. Imidlertid har japanske psykologer undersøkt virkningen av disse pyntegjenstandene på hvert familiemedlems liv. Det er ingen hemmelighet at fugler regelmessig strømmer til materen og konstant kvitrer i serenaden. I en slik atmosfære reduseres sannsynligheten for å utvikle hjerte- og karsykdommer, depresjon og kreft med nesten 50%. Den harmoniske forbindelsen mellom mennesket og naturen fyller livet hans med lyse farger.

Utformingen av fuglemater er også verdt å nevne. Toppdekselet er laget i form av et kattens hode. Den har alt: ører, nese og til og med grasiøse antenner. Den kan enkelt fjernes og kjøres fritt på en kjede. Produktet er laget i brune farger. Overflaten er litt slitt, noe som gir materen et virkelig vintage- og eliteutseende. Brukerne liker imidlertid ikke det faktum at væsken akkumuleres i platen, og ikke tømmes. Derfor må materen rengjøres hele tiden..

Praktisk i alle detaljer

mater designI tillegg til effekten på psykologisk og fysisk helse, tiltrekker denne utsmykkede mater mange fugler av forskjellige former og arter. De flokkes alltid til noe uvanlig og attraktivt.. kattens hodeDet er en bisar katt med en gitterformet kropp, som en magnet, som tiltrekker seg fugler til seg selv. Denne håndlagde utstillingen vil være en elegant hagedekorasjon. Samtidig er materen ganske praktisk å bruke:

  1. Dimensjoner. Diameteren på bunnpallen er 16 cm, og produktets høyde er 18 cm. Den veier 0,540 kg, så den vil se perfekt ut både på et tre og på en balkong.størrelser på vintage mater
  2. Gitteret har en korsformet vev. I slike diamantformede hull ser frø av forskjellige farger og størrelser veldig utsøkt ut. Skjøtene er sveiset pent og uten grader slik at fuglene ikke blir skadet.
  3. Metallet er dekket med maling av høy kvalitet. Det øverste laget er godt festet. For dette brukte mesteren en spesiell brenner. Som et resultat, under påvirkning av fuktighet og temperatursvingninger, vil ikke overflaten brenne ut, og viktigst av alt, den vil ikke skrelle av..
  4. Ved basen er det en pall som stikker ut et par centimeter. Dette gjøres for at innbyggerne i skogen ikke skal falle..praktisk pall
  5. Festeanordning. Den ene enden av kjedet kobles til håndtaket og den andre har en krok. Den kan festes til en gren, bar eller sløyfe.festeanordning og enkel fylling

Du kan kjøpe denne enheten for fugler på Aliexpress. Her koster et håndlaget produkt fra 675 til 1 344 rubler..vintage mater på Aliexpress I dette tilfellet kan du få 40% rabatt. På samme tid, i andre nettbutikker, koster smidde matere fra 2 til 50 tusen.vintage mater i nettbutikk

smidde matere i nettbutikker

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară