15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksus multiverktøy fra Kina – 13 instrumenter i en flaske

multiverktøy fra Kina Eventyr er elementet for mange ekstreme fans. Når de er i villmarken, får millioner et utrolig energiløft. For en vellykket tur trenger hver turist et praktisk multiverktøy – en multifunksjonell enhet. Han disponerer 13 universelle verktøy. Med en så uerstattelig ting vil en tur til Himalaya ikke være så vanskelig..

Oftest brukes denne enheten av byggherrer, sommerboere eller reparatører. Den utfører funksjonene til flere verktøy samtidig og tar liten plass, i motsetning til en omfangsrik eske med hele arbeidsarsenalet. Du kan putte den i lommen.

Hvorfor er han bemerkelsesverdig

Det er verdt å starte en produktanmeldelse fra saken. Ved produksjon av produkter brukes karbonstål, som er et av de mest holdbare materialene. Anti-korrosjon belegg beskytter produktet mot deformasjon og ødeleggelse. Delene festes med bolter, som ikke strammes for tett, slik at elementene kan fjernes ganske enkelt. I tillegg vil det glede brukeren med nyttige ting:

  1. En fil / fil, og på den andre siden en linjal.
  2. Selvslipende kniv. Noen bruker den som sag på treoverflater. Imidlertid kan du bare slipe av tennene ved å bruke den på denne måten..
  3. Tang. For det meste trykker ikke svampene tett inntil hverandre.
  4. Phillips skrutrekker justert med firkant.
  5. Nippers. Det er en liten tilbakeslag i hengslet, på grunn av hvilken materialet blir behandlet mye verre. Noen ganger tygger de på plast i stedet for å bite av. De biter av små negler uten problemer.
  6. Åpner. På en lang bue er det to kroker av forskjellige størrelser og funksjoner.
  7. Miniatyrboksåpner.

Torsjonsfjæren er innebygd i hengslet, noe som eliminerer muligheten for utilsiktet brudd eller fjærtap. Ekstra verktøy festes ikke bare i arbeidsstilling, men også i halvt lukket stilling. De låses helt slik at det ikke er noen fjærbevegelse..

Dessuten kommer den med 11 biter i form av biter, samt en adapter for å feste dem. Den passer over en skrutrekker. Mesteren kan bruke sekskanter (2-6 mm). Det foreslåtte settet vil være nyttig for syklister.

festebolterDet er verdt å merke seg at i mange multiverktøy er kniver alltid kjedelige, så de må slipes. Likevel er fordelen med denne modellen den tykke metallplaten, noe som gjør den til et kraftig verktøy. Så han kutter lett en blikkboks.

multiverktøy på AliexpressPrisen på det presenterte multiverktøyet på Aliexpress er 777 rubler. multiverktøy i nettbutikkenEgenskapene er imidlertid ikke dårligere enn importerte kolleger for 5900 rubler..

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China