15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forenkler jobben til en kokk med en rullekniv fra Kina

rullekniv fra Kina Duftende hjemmelagde nudler med krydret tomatsaus, krydret med en kvist basilikum, i tillegg til appetitt, forårsaker en ufattelig storm av følelser. Å ønske gjester velkommen med en så fantastisk rett på din dacha er et tegn på god natur og gjestfrihet. Så snart vertinnen tenker på prosessen med å kutte disse tynne strimlene, mister hun imidlertid lysten til å lage noe. Men en unik rullekniv fra Kina vil hjelpe deg med å lage en slik tallerken på få minutter..

Det andre “jeg” av rullekniven – allsidighet

skjære grønnsaker og urter Mange kulinariske eksperter har satt pris på det foreslåtte verktøyet ettersom det er universelt. Den kan brukes til å male både myke og harde matvarer. Han kan takle:

 • deig;
 • ingefærrot;
 • greener;
 • myk gjærdeig til pynt;
 • hvitløk;
 • hard ost;
 • kjøtt (kokt svinekjøtt, indrefilet eller bacon).

rullekniv dimensjonerDe listede operasjonene er mulige på grunn av de unike designfunksjonene til rullekniven. Den totale lengden på enheten er 20 cm. Av disse faller 15,5 cm på håndtaket, som er laget i form av en dobbel bue med en blank overflate. Derfor er det praktisk å holde den med fingrene. Det er en løkke i kanten av produktet for sikker oppbevaring av valsen. Bredden på arbeidsflaten er 6 cm. Arbeidskomfort er gitt av:

 • tynne og skarpe kniver som ikke “tygger” mat;
 • glatt / glidende overflate;
 • åtte divisjoner på 0,5 cm, noe som fremskynder tilberedningen;
 • rustfritt stål.

skivebladSkivebladene er festet til en plastaksel. Det er sikkert festet med lukkede bolter. Som et resultat vil ikke konditoren bli skadet av verktøyet mens du jobber eller vasker. Knivene ruller fritt og uanstrengt. Det er veldig enkelt å manøvrere enheten, siden den ikke er stor..

Kulinarisk verksted

hakkede nudlerVed hjelp av en rullekniv fra Kina kan du gjøre en kulinarisk undersøkelse. Noen bruker å bruke den til å dekorere paier, rundstykker og brød.. skjæreprosessAndre lager fantastisk italiensk pasta eller store japanske nudler. Myanman -suppe laget av tykk hjemmelaget pasta er deilig. Denne skjærevalsen hjelper deg med å finhakke persille og dill for å krydre enhver rett..

Det anbefales å kjøpe en universell enhet for kutting av deig og andre produkter på Aliexpress handelsplattform..rullekniv på Aliexpress Startprisen på produktet er 153 rubler. Imidlertid tar mange selgere dessverre fraktkostnader.. rullekniv i nettbutikkenLikevel, å betale 204 rubler. mye billigere enn å betale 3.450 rubler for den tyske originalen av denne stripeklippvideoen.

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China