15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Knuser fra Kina for alle anledninger

knuser fra Kina I arsenalet til hver husmor, så vel som en bonde, bør det være en knuser fra Kina. Denne teknikken lar deg gjøre en håndfull korn eller faste produkter til pulver på en høy kvalitet og i løpet av få sekunder. Det resulterende melet brukes ofte til fremstilling av næringsrike fôrblandinger..

Knust mat absorberes 5 ganger raskere, fordi dyrets kropp ikke bruker mye energi på fordøyelsen. Hvis kjæledyr regelmessig spiser slik mat, øker husdyrøkningen betydelig, og kostnadene reduseres..

Men en kokk uten kvern er heller ikke som noen hender. For å tilberede noen retter må han ofte male nøtter, frokostblandinger, krydder, kaffe eller belgfrukter. Derfor er drømmen til enhver kulinarisk spesialist å ha en slik “hjelper” til din disposisjon..

Kraftig maskin på kjøkkenet og på gården

rask knusing av produkter Kinesisk teknologi brukes til forskjellige formål. Kraften til enheten er 2,5 kW, nesten som for en profesjonell kvern. Takket være den elektriske motoren som snurrer trommelen opp til 36.000 o / min, fungerer knuseren uten å bli overopphetet i lang tid. Ved utgangen er produktet av høy kvalitet, siden enheten har en godt koordinert knusemekanisme:

  • 4 dobbeltkantede blader av forskjellige lengder og former er satt på skaftet;
  • ved å rotere med høy hastighet, så vel som i forskjellige høyder, kniver knivene kornene til små partikler;
  • mel siktes gjennom en spesiell sil med fine masker (diameter 70-500 mm).

kraftig enhetPå en gang vasker maskinen i pulver fra 200 til 800 g av ethvert produkt. For en liten gård er dette et helt akseptabelt alternativ. Noen gartnere bruker teknikken til å høste urter..kraft og hastighet

Etter hvert 15. minutt med kontinuerlig drift må du imidlertid slå den av. Som angitt i instruksjonene, bør pausen være mer enn 10 minutter.

Først av alt, komfort

knuserutstyrSettet inneholder reservekniver, en børste for rengjøring av arbeidsområdet og 4 karbonbørster. Etter å ha mottatt pakken, bør du imidlertid ta hensyn til integriteten til disse delene..

start stafettNår den er tilkoblet, lyser indikatoren på holderen alltid. Blant annet har den en bryter. Med sin hjelp er drifttiden for kvernen angitt. Maksimal hastighet er 10 minutter. DFor enkel brukervennlighet inkluderer knuseren:

  • metall lokk med tette klemmer og et håndtak;
  • sugekopper av gummi på en pall, som ikke tillater teknikken å “migrere” over bordet under drift;
  • termisk beskyttelse mot overoppheting;
  • hastighetsskifter.

Du kan kjøpe slikt kraftig utstyr bare på Aliexpress.. knuser på AliexpressPopulære nettbutikker tilbyr bare kaffekverner med en effekt på 150 W, hvis pris varierer fra 13 til 20 tusen rubler.knuser i nettbutikk Kostnaden for den kinesiske modellen er fra 11 tusen rubler. Likevel gir ikke kjøperen garantier for hvordan det vil fungere skikkelig.

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China