15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grønnsakshage i henhold til Kurdyumov – produktivitet og skjønnhet

Zucchini i landet Kurdyumov er sikker på at for å oppnå høye utbytter er det nødvendig å bruke mer mental arbeidskraft enn fysisk arbeidskraft. Kurdyumovs grønnsakshage må være smart.

Vi starter med planlegging

Kurdyumov hevder at nettstedplanlegging bidrar til å spare tid 2-3 ganger.

Beregn først hvor mange grønnsaker du trenger, og plant bare det du trenger. Prøv ikke å øke arealet for planting, men for å øke utbyttet.

Planter trenger sol

I følge Kurdyumov bør grønnsakshagen konstant bli opplyst av solstrålene: det vil ikke være mulig å få en god høst i skyggen. I halvskygge kan det bare dyrkes greener, salat og noen rotgrønnsaker.

For ikke å skape en skygge på stedet, anbefales det at espalierne som det legges høye grønnsaker på er orientert mot nord og sør..

Gresskar, bønner og meloner kan plantes nær gjerder og belyste vegger, som brukes til å dekorere lysthus og buer.

Les også artikkelen: hvordan lage drenering rundt huset med egne hender billig og vakker?

Vi utstyrer sengene i henhold til Kurdyumov

Hagesenger I hagen, ifølge Kurdyumov, blir det tatt hensyn til arbeidet når du plasserer sengene. For eksempel, hvis sengene vannes fra brønnen, anbefales det å ordne sengene radialt rundt brønnen for å redusere innsatsen..

En grønnsakshage ifølge Kurdyumov antar tilstedeværelsen av høye senger. For å gjøre dette bør du bygge vegger ved hjelp av tilgjengelig materiale. Høye senger vil hjelpe plantene til å takle tørke lettere og forhindre vannlogging, og deg – å redusere det dyrkede området..

Et annet krav til hagen ifølge Kurdyumov er obligatorisk tilstedeværelse av organisk materiale. For å gjøre dette må du ordne en komposthaug ved siden av sengene..

En forutsetning fra hagen ifølge Kurdyumov er tilstedeværelsen av stier som ikke bør forbli bar. De bør dekkes med brett eller andre materialer slik at de ikke trekker vann fra sengene..

Vær veldig oppmerksom på vanningssystemet

Når man utstyrer en hage i henhold til Kurdyumov, kan man ikke spare på vanningssystemet. Ideelt sett anbefales det å bruke en “tee” laget av tynne slanger, hvor den ene enden er festet til en beholder med vann, og slanger med hull er festet til den andre, som graves ned i sengene. Beholderen må plasseres i en høyde slik at vannet kan bevege seg uavhengig av hverandre gjennom slangene. Dette vil lette arbeidet sterkt: du kan slå på kranen og gå i gang med virksomheten din, og hagen vil bli vannet på dette tidspunktet. Det anbefales å samle regnvann fra taket i en beholder..

La oss oppsummere. Hva du bør ta hensyn til når du organiserer en hage ifølge Kurdyumov?

Krav fra hagen ifølge Kurdyumov:

  • nettsted planlegging;
  • øke utbyttet, ikke størrelsen på stedet;
  • konstant tilstedeværelse av solen;
  • klargjøring av en komposthaug;
  • plassering av senger, med tanke på arbeidet;
  • klargjøring av høye senger;
  • stier skal ikke være bare;
  • orientering av espalier mot sør-nord;
  • vanningssystem av høy kvalitet.

Og den siste betingelsen: ifølge Kurdyumov ødelegger ikke hagen utseendet på stedet, men dekorerer det, som blomsterbed og plener.

Video “Grønnsakshage fra A til Å ifølge Kurdyumov”

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară