15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hage dekorasjon – cercis tree

cercis -treet Cercis -treet er spesielt etterspurt blant gartnere. Dette er en unik plante med lyse blomster av en uvanlig form. Treet er kresen, så det vil være ganske enkelt å dyrke det på nettstedet ditt.

Cercis -tre: beskrivelse av utseende

den skarlagenrøde blomstrer Cercis eller skarlag, som det også kalles, refererer til slekten av løvtrær. Den vokser i Asia, Nord -Amerika og landene i Middelhavet..

Med riktig pleie kan treet vokse i omtrent 70 år..

I naturen blir treet opp til 18 m høyt. Kronen er voluminøs, ser ut som en ball. Stammen har kurver, noe som gir planten et ekstraordinært utseende. Bladene er runde, sjeldnere ovale. I sommerperioden har de en dyp grønn nyanse, men med høstens begynnelse får de en gul farge. Om vinteren faller alle platene av.

Hovedtyper:

  1. Cercis er europeisk. Denne arten tåler svært dårlig frost, derfor vokser den hovedsakelig i de sørlige områdene. Blomstene er lyse rosa. De dekker alle grener rikelig. Høyden på treet overstiger ikke 10 m. Kronen sprer seg. Halvsirkelformede blader.cercis europeisk
  2. Cercis kanadisk. Skiller seg i frostbestandighet. Et tre blir opptil 12 m høyt. Løvfellende plater er tofarget. Den øvre delen er grønn, og den nedre er grå. Blomstene er små, lyserøde. Alle er samlet i bunter. Hver av dem har 5 til 8 knopper. På slutten av blomstringen vises frukt i form av bønner. De blir lenge på et tre og faller bare til bakken nærmere frost..cercis canadian
  3. Cercis kinesisk. Treet er høyt, ca 15 m. Bladene er store. De er hjerteformede. Blomstene er lilla-rosa og vises i mai. Cercis kinesisk tilhører gruppen varmekjære planter, derfor tåler den ikke engang små frost..cercis kinesisk

Den første blomstringen av lilla blir observert 4 år etter plantingen. Alle knopper samles i blomsterstander i form av knaser eller børster. Knoppene åpnes til bladene vises. De kan være rosa, lilla, røde..

Voksende cercis på nettstedet

certsis på sommerhuset deresFor at treet skal være vakkert, er det nødvendig å velge riktig plantested og følge de enkle omsorgsreglene..

Valg av jord og sted for planting

Det beste området er et som er godt oppvarmet av solen. Området der treet vil vokse bør også være borte fra trekk. Dette er veldig viktig, siden frostvind kan påvirke grenene negativt..

Planten elsker et underlag som lar vann passere godt gjennom. Jorden bør også ha kalk i sin sammensetning og drenering. Hvis det er leirjord på stedet, bør det tilsettes litt sand. Dette forhindrer stillestående vann..

Cercis Canadian vokser oftest i Moskva -regionen. Dette skyldes det faktum at han ikke er redd for frost..

Beskjæring av planter

beskjæring av cercisDenne prosedyren utføres om høsten på trær som er 4 år gamle. Skuddene fjernes med 1/3, og kuttstedene behandles med et spesielt middel.

Det er også nødvendig å kutte av sidegrener som har feil retning og rotvekst..

Vårbeskjæring består i å fjerne frostskadede skudd.

Potensielle skadedyr

Cercis er motstandsdyktig mot forskjellige sykdommer og insekter. Svært sjelden kan et tre infisere bladlus. I dette tilfellet behandles alle deler med “Confidor”, “Aktara” eller andre lignende preparater..

Riktig overvintring

Før frosten begynner, må kvistene knyttes nøye og dekkes med burlap. Materialet festes på bunnen med en tett tråd.

Du må også ta hensyn til jorda nær stammen. Det er mulket med sagflis eller nedfelte grannåler..

Regler for dyrking av trær fra frø

frøplanter av cercisfrøDenne metoden brukes ofte av gartnere. Med forbehold om alle reglene, vil det vise seg å vokse en vakker og sunn plante som vil dekorere blomsterbedet i mange år.

cercis bønnerSiden bønnene på cercis er dekket med en tykk hud, må de skåles lett med vann før de plantes. Overfør deretter til en liten beholder og fyll med svovelsyre.

Skjelettgrener begynner å vokse først etter at rotsystemet begynner å utvikle seg godt..

Du kan også fremskynde spiring av korn ved å gni dem med sandpapir. Men dette bør ikke gjøres over hele overflaten, men bare i et lite område..

Planting av bønner utføres nærmere vinteren. De blir dypere med bare noen få cm. Deretter dekker de brystet med et lite lag med torv, grangrener eller fallne blader.

For termofile arter er det bedre å plante frøene i beholdere først. Dette skyldes at slike bønner spirer i det åpne feltet, forutsatt at det ikke er kaldere enn +30 C ute..

Beholderen med jord og korn oppbevares i et kjølig rom. Det kan være en kjeller eller en kjeller. Unge planter plantes først etter at frosten har passert helt på gaten..

Frøplantene vokser veldig sakte de første årene. I plantingsåret tørker skuddene som vises opp. Full vekst begynner bare i det tredje leveåret. Hvis du tar vare på plantene riktig, vil de legge til ca 20 cm i sommersesongen..

Formering av cercis -treet ved stiklinger

cercis fra stiklingerDet er nødvendig å skille plantematerialet bare fra sterke skudd. Det er bedre å kutte stiklingene fra kvister som er 2-3 år gamle. Hver av dem må ha minst to friske nyrer..

Det er ikke nødvendig å behandle stilken, den legges umiddelbart til det valgte stedet. Dyp plantematerialet med 15 cm, legg det på skrå.

Prosedyren utføres sent på høsten. Hvis alt er gjort riktig, vil skjæringen ha tid til å rotere godt og nye skudd vil dukke opp før det kalde været begynner.

Hvis du følger alle reglene ovenfor, vil cercistreet sikkert glede deg med rikelig og fargerik blomstring. Det vil være mulig å beundre de praktfulle blomsterstandene allerede tre år etter plantingen..

Regler for omsorg for cercis – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară