15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alt du trenger å vite om Daikon reddik

Vitamin saftig reddikfrukt på nettstedet ditt Den japanske varianten av reddik er bedre kjent som daikon reddik eller søt reddik. For Japan er denne kulturen like viktig som poteter for Russland. Daikon inneholder mye karbohydrater, men det er et diettprodukt. Grønnsaken konsumeres i saltet og stekt form, brukt til tilberedning av salater uten matlaging. Det er mange typer daikon. Det finnes varianter av en rund og langstrakt rotavling, med rød, lilla og snøhvit masse..

Når skal jeg plante Daikon reddik

Daikon reddik plantet i juli har steget Daikon er en termofil kultur. Når de blir sådd tidlig på våren, tåler plantene jordtemperaturer under null, men begynner umiddelbart å skyte. Med tanke på at den tidlige høsten er dårlig lagret, er det forståelig hvorfor daikon -reddik i et ugunstig klima dyrkes for høst- og vinterforbruk..

For vegetarianere og de som ser på vekten, er daikon reddik et perfekt balansert produkt som inneholder 21 kalorier per 100 gram fruktkjøtt..

Såing av daikon utføres i juli for å få fullverdige rotvekster ved høstens frost. En daikon reddik plantes når sengen frigjøres fra den tidlige modningskulturen i begynnelsen av juli. For at reddik ikke skal gå i farge, bruker de varianter – Minovase, Summercross, Elephant’s Fang, Dragon.

Jordkrav redder omsorg

Sommerplanting av daikon reddikDen beste forgjengeren for daikon er jordbær. Vanligvis midt på sommeren blir gamle busker ødelagt, hagen er fylt med fersk gjødsel. Å grave ryggen er ikke nødvendig. Du må kutte greener fra buskene og la røttene stå for å gjødsle jorda.

Med en hagebor må du lage hull i såpunktene og fylle dem med fruktbar jord. Rotavlingen kan gå dypt ned i bakken opptil 60 cm, og denne dybden bør forsynes med mat. Avstanden mellom røttene skal være 40-50 cm.

Hver rotavling kan nå en vekt på 5 kg og en størrelse på 60 cm. Derfor gjør en sjelden planting av planter at de ikke kan skygge for hverandre.

Utmerket høst av daikon reddikFlere erter blir sådd i hvert rede, slik at de senere kan forlate den sterkeste planten. Tynning utføres gradvis etter hvert som plantene utvikler seg. Radisepleie inkluderer:

  • luke fjerning;
  • tynning av frøplanter;
  • vanlig vanning;
  • insekt skadedyrbekjempelse.

For å forhindre skorpe på bakken, bør jorden rundt plantene mulkes. I dette tilfellet er det ledig plass igjen i nærheten av rosett av blader. Hvis rotavlingen stiger over bakken under fyllingen, bør den kulles som en gulrot. Helt i begynnelsen av august, for en rask vekst av utløpet, må planten mates med kyllinginfusjon.

Her vokser en slik reddik i hagenNår du dyrker en daikon reddik, må du vite at den angripes av de samme skadedyrene som kål. Derfor vil aske og avskrekkende sengetøy og støv bidra til å unngå skadedyrsangrep i plantasjen..Caterpillar av kålskål

Systematisk behandling av hele hagen fra skadedyr ved hjelp av biologiske preparater vil helbrede landet, øke plantens immunitet.

En av skadedyrene til reddik er sneglenSamtidig bør det skapes forhold for å beskytte den rotende avlingen fra skade på grunn av skadedyr – trådorm, billelarve eller skje. Ethvert brudd på skallet til rotgrønnsaken gjør det uegnet til lagring..

Hvordan beskytte en plante mot blomstring og lagring av rotvekster

Saftige frukter av Daikon reddikSkyting av daikon reddik er ønsket om å gi avkom. Naturen har lagt ned den biologiske syklusen for planteutvikling, og med en lang dag må den begynne å reprodusere. Derfor kan den kunstige opprettelsen av en 12-timers dag redde planten fra utgivelsen av peduncle. Men hvis det er mangel på fuktighet, fortykkelse av plantingen, vil piler vises av disse grunnene.

Dagen før høsting bør hagesengen vannes slik at det neste dag blir lettere å fjerne planten fra den fuktige jorda uten å skade den. Daikon reddik fjernet i tørt vær bør tørkes, jorden fjernes fra den og petioles skal kuttes i flukt. Rotvekster bør lagres ved lav temperatur i kjelleren. Hvis roten er lagret i kjøleskapet, må du pakke den inn i plast eller plastfolie.

Å spise Daikon reddik

Daikon reddik salatUnder lagring øker aktiviteten til enzymer i rotavlingen. Derfor, til våren, blir det et verdifullt vitamintilskudd. Verdien av daikon er ikke bare i fordelaktige næringsstoffer, men også i dets medisinske egenskaper. Under vekstprosessen samler denne grønnsaken ikke skadelige stoffer fra jorda..

Den har ikke den harde reddiksmaken og formidler ikke reddikaromaen. Derfor smaker retter laget av det godt uten unødig hardhet. Unge greener brukes også i mat som vitamintilskudd i salat. Daikon fremmer absorpsjon av andre matvarer, anbefalt for diabetikere.

Uansett hvor nyttig grønnsaken er, for de som allerede har fått sykdommer i indre organer, bør du rådføre deg med legen din før du inkluderer daikon i menyen. Overdreven forbruk av daikon, selv av en sunn person, fører til stor gassproduksjon i tarmene..

Video om landingen av Daikon i begynnelsen av august

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară