15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En sommerboer er nybegynner. Dyrk bønner!

Å dyrke bønner i hagen I det gamle Russland ble bønner betraktet som den viktigste maten til vanlige mennesker og en av de viktigste grønnsaksavlingene. Men etter utseendet på “Petrovsky” poteter, ble plantingen av bønner gradvis redusert. I tsar -Russland falt forbruket av bønner i russiske hager med tre ganger. Og i moderne sommerhytter og hager er de det ikke i det hele tatt! Det er synd…

Grønnsaksbønner inneholder komponenter som er unike for menneskekroppen: protein, opptil 35%; lett fett, 15%, samt sjeldne mineralsalter. Kroppen vår assimilerer lett alle bønner, både modne og grønne – tidlig, fremdeles “umoden”.

Som en “energidrikk til ernæring” er bønner 3 ganger mer kalori enn poteter og 7 ganger mer enn kål..

Det er veldig nyttig for barn å spise både unge umodne bønner (rå) og helt modne, tørket opp. På grunn av hardheten av høy kvalitet må de allerede kokes eller stekes. Bønner er ikke kresne om sine forgjengere i hagen, som soyabønner eller erter, men etter dem, i neste sesong, vokser grønnsaker og planter godt. Det har blitt lagt merke til at deres kraftige rotsystem løsner og beriker selv de fattigste jordene med mikroelementer..

Handlingsprinsippet ligner ettårig phacelia. (Phacelia, denne planten er grønn gjødsel, det vil si en levende grønn gjødsel). Likevel foretrekker bønner lerjord, og lette og fuktige jordarter er ikke ønskelig. Hvis du velger det verste stedet for bønnene, må du tilsette litt gjødsel, kaliumsalt og superfosfater om høsten. Grav opp hele denne blandingen på “bajonetten” på spaden. Og om våren er det nok å løsne jorden og begynne å så.

Du kan så bønner fra det tredje tiåret i april til slutten av mai. Det er viktig å sortere ut frøene før du planter, fjerne de skadede. For å revitalisere utvekslingsprosessene i bønner, er det nyttig å suge dem i vann i 10 minutter (50–55 grader), og deretter legge bønnene i kaldt vann for å øke spiringen. Men ikke mer enn 2 timer. Og plantematerialet er klart!

Video om landbruksteknologi av belgfrukter i hagen

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară