15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av stoffet Omayt fra flått

instruksjoner for bruk av stoffet Omayt Instruksjoner for bruk av stoffet Omayt indikerer at midlet tilhører gruppen av kontaktinsekticider, det vil si at planten må være fullstendig fuktet med acaricid under behandlingen. Godkjent for bruk for blomster, grønnsaker og frukt- og bærplanter innendørs og i hagen. Effektiv mot alle typer edderkoppmider.

Beskrivelse av stoffet

edderkoppmidd Legemidlet bekjemper raskt alle stadier av flåttutvikling, men Omite insektmiddel påvirker ikke insektegg.

Den største fordelen med acaricide er at i tillegg til flått, påvirker midlet andre skadedyr negativt..

Driftsprinsipp

flåttkontrollEffekten av insektmiddel er mer effektiv i tørt vær med en temperatur på + 22-26 ° C. I dette tilfellet tørker de behandlede buskene raskt ut etter sprøyting, risikoen for fytotoksisitet av midlet reduseres. Legemidlet er motstandsdyktig mot sollys og beholder egenskapene under langvarig belysning.

Effekten av acaricid forringes ikke fra endringer i luftfuktighet, det trenger umiddelbart inn i bladplater og vaskes ikke av med vann.

Når de behandles i direkte sollys, virker insektmiddeldråpene som et forstørrelsesglass og forårsaker brannskader. Det er forbudt å behandle planter i åpen sol.

Legemidlet Omite for flått er et effektivt organofosformiddel. Men for å unngå resistens må du bytte insektmiddel med legemidler fra andre grupper..

Omitt akaricid påvirker ikke fordelaktige insekter. Behandlingen nær reservoarer for oppdrett eller i en sanitær sone er ikke begrenset..

Instruksjoner for bruk av stoffet Omayt

Utelat forberedelse i stor pakkeNår du påfører sammensetningen på busken, er det nødvendig å oppnå behandling av hele overflaten. Mengden forberedelse som kreves avhenger av utstyret som brukes og størrelsen på anlegget. Det anbefales å utføre behandling når insekter når skadelighetsstadiet..

Når du dyrker innendørs blomster

bruksanvisning stoff Omite for innendørs planterSprøyting utføres til alle områdene er fullstendig behandlet, eller planten er nedsenket opp ned i en beholder med et insektmiddel.

Instruksjoner for bruk av Omite for innendørs planter:

  • blandingen blandes med vann i et forhold på 3 g per 1 liter;
  • etter den første behandlingen blir opptil 75% av skadedyrene ødelagt;
  • neste sprøyting utføres en uke senere, når larver dukker opp fra eggene;
  • den siste rengjøringen utføres på 4-6 dager.

Selv om vi tar hensyn til alle produsentens anbefalinger, er det mulig å ødelegge flåtten bare i 97%.

Det er en konstant mulighet for at insekter kommer inn i bakken, og etter en viss tid dukker de opp igjen.

På hagetomten

druebehandlingVed behandling av trær er det nødvendig å ta hensyn til toksisiteten til insektmiddelet i forhold til noen tresorter og unge frøplanter..

For behandling av unge skudd av epletrær velges dosen med tanke på 2 liter per 1 hektar, for unge druer – 1,5 liter per 1 hektar. Sprøyting av planter utføres i vekstsesongen, søte kirsebær behandles etter høsting.

Standard dosering for voksne pærer, plommer og epletrær er 12-17 ml av stoffet per 5 liter vann. Sitrusfrukter-17-27 ml per 9-12 liter. Druer-9-22 ml per 9-12 liter. Kirsebær-7-16 ml per 9-12 liter.

Siste sprøyting utføres 20 dager før høsting..

I hagen

Utelat forberedelse til agurkerHageavlinger dyrkes i rolig og tørt vær. Dette fremmer rask absorpsjon og tørking av acaricidet. Den aktive effekten av midlet varer opptil 3 dager, og den resterende effekten – opptil en måned.

På den åpne bakken, under behandlingen av grønnsaker og meloner, brukes 12-17 ml av stoffet til 6-7 liter vann. Når du behandler jordbær, bruk en andel på 8-14 ml per 9-12 liter.

For drivhusforhold kan buskene sprøytes kort tid før høsting. For å forberede sammensetningen er det viktig å bare bruke renset vann. Først helles halvparten av det nødvendige volumet av vann og hele dosen av insektmiddel i sprøyten. Rør blandingen godt og hell i resten av væsken.

Det er forbudt å lagre det ferdige produktet i mer enn 2 timer..

Kjemi som et anti-kryssmiddel er en siste utvei. Forebyggende arbeid og å skape hindringer i skadedyrets vei er den beste måten å forhindre insektangrep.

Bekjempelse av flått på sommerhuset deres – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară