15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av preparatet Brunka for trær

instruksjoner for bruk av stoffet brunka Selv med forsiktig omsorg og agrotekniske tiltak, står gartnere overfor skadelige insekter. Parasitter kan forårsake betydelig skade på en avling og ødelegge størstedelen av avlingen. Instruksjoner for bruk av stoffet Brunka vil bidra til å utføre behandling av hagetomten av høy kvalitet.

Beskrivelse av soppdrepende middel

soppdrepende brunka Brunka trebehandlingsmiddel tilhører insektoacaricider og soppdrepende midler.

Høy effektivitet og effektivitet av stoffet oppnås på grunn av den vellykkede kombinasjonen av følgende komponentsammensetning:

 1. Aluminiumfosfid – fosforsyre har en toksisk effekt på nervesystemet og luftveiene til skadelige insekter. Handlingen er registrert allerede en halv time etter påføring.
 2. Imidakloprid – når insekter kommer inn i kroppen, lammer stoffet nervesystemet, og undertrykker også fordøyelsen. Den beskyttende effekten varer mer enn en måned.
 3. Lambda-cyhalothrin er et kontaktsubstans som virker som en aktiv ingrediens mot et bredt spekter av skadedyr og flått.

Takket være disse tre komponentene er Brunka et kraftig våpen for å bekjempe og beskytte mot parasitter og sykdommer. Dette soppdrepende middelet produseres i form av et løselig konsentrat. I spesialforretninger finner du et volum på 30, 150 og 350 ml..

Hovedformålet med stoffet er behandling av frukttrær, prydbusker, samt vingårder..

Virkningsmekanismen

gartnerassistentLegemidlet med et gjennomsnittlig toksisitetsnivå er svært kjent blant erfarne gartnere. Verktøyet hjelper til med å kvitte seg med skadelige insekter som ligger i dvale i barken av trær, fra mose og sykdommer av soppopprinnelse. Brunkas stoff har en høy evne til å trenge gjennom parasittkroppen og gi langvarig beskyttelse. Kontaktegenskapene til en av komponentene bidrar til å beskytte bladene på frukttreet mot larver og larver. Imidlertid er det verdt å huske motstanden til noen skadedyr mot fosfor..

Ved oppløsning frigjør en rekke aktive stoffer i stoffets sammensetning nyttige stoffer og sporstoffer som fungerer som mat for planter og derved stimulerer veksten. Produktet brukes til å behandle eple, pære, fersken, aprikos, druer, plommer og kirsebær. Fosforsyre påvirker soppdannelse på cellenivå.

Virkningen av insektmidlet varer i 35 dager.

Instruksjoner for bruk av stoffet Brunka

insektoacaricidBrunkas stoff er i stand til å utøve en kraftig effekt bare ved riktig bruk og overholdelse av en rekke regler. Komponentene som er tilstede i sammensetningen er helt trygge for mennesker hvis de er i moderate mengder.

Aktive stoffer er aktive ved forskjellige temperaturindikatorer. Derfor må behandlingen utføres i tørt vær med en temperatur på minst 12 grader..

Verktøyet brukes i form av en løsning. Instruksjonene for soppdrepende middel Brunka er som følger:

 1. For kompleks plantevern vil to sprayer i året være nok. Den første hendelsen arrangeres tidlig på våren før blomstring, og den andre på senhøsten, når planten begynner å forberede seg til vinteren. I noen tilfeller kan det være nødvendig med ytterligere behandling av frukttreet. Deretter utføres det umiddelbart etter blomstring, og halverer også mengden av stoffet.
 2. Dosen for standardbehandling er 30 ml per bøtte vann (10 L). Mengden Brunka -preparat for druer og bærbusker reduseres til 20 ml. Den målte mengden av kjemikaliet må løses i et lite volum væske, og deretter må løsningen tilsettes resten av vannet. Det anbefales å bruke det tilberedte produktet umiddelbart, siden det i ferdig form ikke kan lagres i mer enn to dager..
 3. Det er viktig å ta forholdsregler og ikke komme i direkte kontakt med virkestoffer. Under behandlingen må det tas hensyn til at det ikke er barn eller kjæledyr i nærheten. Beholderne som ble brukt til å forberede løsningen, kan ikke brukes til et annet formål. Under sprøyting må du også utstyre deg med verneutstyr: hansker, åndedrettsvern og vernebriller..

Ta av verneklær og dusj umiddelbart etter behandling. Først da kan du spise eller røyke. Det er verdt å merke seg at å drikke alkohol kan øke effekten av giftstoffer. Det er lov å starte arbeidet med hagetomten bare tre dager etter behandling med dette stoffet..

Fordeler og ulemper

Ifølge anmeldelser fra erfarne gartnere er Brunkas stoff et pålitelig og effektivt middel. Et hvilket som helst soppdrepende middel har imidlertid sine egne styrker og svakheter..

Fordelene med dette verktøyet:

 1. Har en kompleks effekt (eliminerer ikke bare insekter, men også larver).
 2. Helt trygt for planter, siden det ikke finnes giftige forfallsprodukter.
 3. Kan eliminere skadelige overvintringsinsekter.
 4. Skiller seg i bredden av søknaden mot ulike parasitter.
 5. Langsiktig beskyttelse ettersom produktet kan påføres to ganger i året.
 6. Eliminerer nyremider og gallbladlus, i motsetning til andre legemidler.
 7. Fremmer bladmating av treet, siden under oppløsningen av aktive stoffer frigjøres nyttige mikroelementer.
 8. Har ikke ugressdrepende effekt.
 9. Det er lov å bruke produktet i begynnelsen før blomstring..
 10. Blokkerer spirende sporer av patogene mycel.

Til tross for det store antallet positive kvaliteter, har stoffet også noen ulemper: høye kostnader og tilstedeværelse av fargestoffer. Gartnere bemerker også at stoffet litt kan hemme løvblomstring, men denne faktoren påvirker ikke utbyttet av planter..

Sprøyting av hagetrær med Brunka – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară