15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Cannoneer Duo

insektmiddel gunner duo Det er ikke en eneste gartner som ikke takler skadedyr. For å eliminere parasittene som har dukket opp på plantene, anbefales det å bruke insektmiddelet Canonir Duo, hvis instruksjoner foreskriver nødvendig dosering og påføringsmetode. Sørg for å gjøre deg kjent med eksponeringsmetodene og egenskapene til insektmiddelet før bruk..

Kjennetegn ved et insektmiddel

skadedyrbekjempelse Cannoneer Duo er et insektmiddel for kontakt og tarmskader av skadedyr. Handlingen er rettet mot å eliminere parasitter på to måter.

Ved kontaktvirkning påvirker stoffet, som faller på det ytre skallet, insektet negativt. Stoffet har tarmpåvirkning og trenger inn i den parasittiske skapningen sammen med mat. Etter å ha trengt inn, infiserer stoffet skadedyret og forårsaker dets død..

I henhold til instruksjonene kan Cannoneer Duo insektmiddel brukes til å beskytte følgende planter:

 • belgfrukter;
 • vinterhvete;
 • alfalfa;
 • raps;
 • meloner (vannmelon, melon);
 • tomater;
 • aubergine;
 • frukt avlinger;
 • Luke.

Insektmidlet er rettet mot den nådeløse kampen mot kornfluer, skadelige skilpadder, veggedyr, sagfluer, gallemugger, brødsager og biller, bladlus og thrips, korsblomstlopper og bladbiller, samt hemmelig snabel. I instruksjonene til insektmiddelet Kanonir er det fastsatt at effekten av plantevern etter påføring varer i 3-4 uker. Derfor anbefales det, etter en viss periode, å påvirke plantingen på nytt..

Fordeler med å bruke

skytterduo i stor pakkeBønder som bruker stoffet gir mer effekt etter å ha brukt det:

 1. Etter bruk er resultatet synlig etter 30 minutter – parasittene begynner å dø ut i massevis.
 2. Planten har beskyttelse i 21-25 dager etter eksponering for stoffet.
 3. Parasitter har ingen motstand mot det sprøytede stoffet.
 4. Ødelegger alle parasitter uten unntak: lever i hemmelighet, gjemmer seg under barken eller i sprekker i stammen, så vel som på undersiden av bladet.
 5. Forhøyede luftgrader påvirker ikke stoffets effektivitet..
 6. Viser den samme ytelsen når den påvirkes på forskjellige stadier av utvikling av parasitter (egg, larver, kjønnsmodne insekter).
 7. Påvirker et bredt spekter av parasittiske skadedyr, beskytter ulike frukt- og kornavlinger.

Instruksjonen til insektmiddelet Cannoneer Duo avslører et ubetydelig forbruk av et fortynnet stoff over et stort område. Det utgjør ingen fare for mennesker, derfor trenger du ikke bruke spesielle verneklær under sprøyting..

Det viktigste er at utbyttet øker etter virkningen før eggstokkdannelsen.

Instruksjoner for bruk

anbefalinger for bruk av stoffetInstruksjoner for bruk av insektmiddel Cannoneer anbefaler å drepe parasitter på en rolig dag. Det optimale temperaturregimet der vanning skal utføres er + 12 … + 250C.

Det er lurt å velge et tidspunkt slik at solen enten ikke skinner ennå eller allerede går ned. Dette er nødvendig for at strålene ikke skal provosere brannskader på barken eller delikat løvverk av planter..

Før bruk må du forberede lagerløsningen. Vann og nødvendig dosering for å fylle sprøyten en gang skal blandes i en separat beholder til det oppnås et homogent stoff. Ved fortynning av vanningshastigheten bør du følge hastigheten 1: 5 (løsning 20%).

insektmiddelemballasje for bønderHvis avlinger blir behandlet mot parasitter av frøplanter, er strømningshastigheten til arbeidsvæskehastigheten 150-200 liter. per 1 hektar. I andre situasjoner er arbeidsvæsken strukket til 300-400 liter. per 1 ha.

Viktigst av alt, stoffet er svært giftig for pollinerende insekter. Derfor er det verdt å holde biene borte innen 5 dager fra eksponeringstidspunktet for plantene..

Således anbefaler instruksjonen fra insektmiddelet Cannoneer Duo bruk av kjemikaliet for å bekjempe mange parasittiske skapninger. Det viktigste er å fortynne produktet og spray til riktig tid og den nødvendige konsistensen..

Hvordan skille insektmidler fra plantevernmidler – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară