15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Fastak

insektmiddel fastak Skadedyr forårsaker uopprettelig skade på avlingen. Å håndtere dem er vanskelig, men mulig. Fastak – et insektmiddel, instruksjonene som presenteres nedenfor, har vist seg godt blant de mange insektmidler designet for å bekjempe ubudne gjester.

Beskrivelse

pakking av insektmiddel fastak Verktøyet er et syntetisk opprettet insektmiddel som tilhører gruppen pyretroider. Den viktigste aktive ingrediensen er alfa-cypermetrin (i en konsentrasjon på 100 g / l). Insektmiddelet er tilgjengelig som en konsentrert vannløselig emulsjon.

Fastak ødelegger effektivt skadedyr i åkeren, i hagen, på skogavlinger. Utvalget av insekter som stoffet kjemper mot er stort. Dette er både suge- og gnagende skadedyr, samt insekter som lever åpent.

Insektmidlet virker på kontakt-tarmvirkningen. Dette betyr at giften trenger inn ikke bare gjennom chitinous cover, men også gjennom fordøyelseskanalen mens du spiser bearbeidede avlinger. Dessuten er den nødvendige dosen minimal..

Les om: Aktara bruksanvisning!

Instruksjoner for insektmiddel Fastak: fordelene med stoffet

Blant de viktigste fordelene med insektmidlet er:

  1. Motstandsdyktig mot atmosfærisk nedbør.
  2. Sikkerhet for bier.
  3. Høy effektivitet mot et bredt spekter av skadedyr.
  4. Lav dosering ved bruk.
  5. Insektmiddelets effektivitet uavhengig av stål i insektets utvikling.

Instruksjoner for bruk

skadedyr i hagen, grønnsakshagen, åker og skogLegemidlet brukes ikke bare til sprøyting av jordbruksareal, men også til lagringsanlegg. På samme tid kan kornet settes i dem først etter 20 dager..

Enhver behandling bør ikke utføres før og umiddelbart etter regnet..

Først utarbeides en arbeidsløsning. En tredjedel av volumet helles i sprøytetanken. Deretter helles den nødvendige dosen av legemidlet inn og blandes grundig for å oppnå en homogen løsning. Tilsett deretter vann til ønsket volum. For å forhindre at den resulterende emulsjonen setter seg til bunnen, slå på sprøyteomrøreren og rør løsningen i 15 minutter. Det er også nødvendig å utføre arbeid med mikseren slått på..

Etter sprøyting av avlinger kan ethvert manuelt arbeid bare utføres etter 10 dager, og mekanisert – etter 4 dager.

Arbeidet utføres strengt i rolig og tørt vær, og dekker bladene og alle deler av plantene jevnt med en insektmiddelløsning. Regelen respekteres uavhengig av hvordan sprøytingen skjedde, manuell eller mekanisert.

arbeide med insektmiddelImidlertid er misbruk av dette volumet av arbeidsvæske uakseptabelt, siden løsningen vil renne til bakken og ikke vil gi noen fordel..

For maksimal effektivitet bør planter sprøytes så snart de har blitt lagt merke til..

Fastak -kompatibilitet med andre legemidler

Fastak er et insektmiddel som er ganske godt kombinert med andre preparater som brukes for å beskytte avlingen. Bortsett fra stoffer med en alkalisk reaksjon.

Men hvis du skal blande flere insektmidler, bør du først teste kompatibiliteten til disse stoffene..

Forebyggende tiltak

standard bordPrimære krav:

  1. Arbeidsløsningen må tilberedes før bruk. Du kan ikke lagre den.
  2. Når du bruker et insektmiddel i private hager og på grunn, er det strengt forbudt å blande det med andre legemidler..
  3. Varigheten av den beskyttende effekten av stoffet varierer innen 10-14 dager, og effekten – maksimalt 4 timer.

Det er strengt forbudt å sprøyte avlinger i blomstringsperioden..

Når du kjenner normene for bruk av Fastak insektmiddel, dets positive egenskaper og forholdsregler, kan du enkelt eliminere skadedyr og spare avlingen.

Video om plantevernmidler

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo