15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fordeler og forbruk av Coragen insektmiddel

insektmiddel Koragen Skadelige insekter er farlige for avlingen, fordi de gir ham store skader. Dessuten, uansett om det er en privat grønnsakshage eller jordbruksland. Coragen, et insektmiddel, vil hjelpe til med å bli kvitt ubudne gjester, bruksanvisningen vil fortelle deg hvordan du skal forberede løsningen riktig, hvordan du doserer stoffet for en bestemt kultur, og også gjør deg kjent med fordelene med stoffet.

Beskrivelse av Coragen

Insektmidlet er en konsentrert vannbasert suspensjon av anthranilamidklassen, hvis viktigste aktive ingrediens er kloranthraniliprol i en konsentrasjon på 200 g / l. Legemidlet er pakket i plastflasker på 50 ml og 0,2 l.

Les også artikkelen: Aktara – bruksanvisning!

Fordeler og ulemper

coragen for å beskytte hagen mot skadedyr Blant fordelene med insektmidlet Coragen er:

  1. Evnen til å ødelegge forskjellige skadedyr, spesielt Lepidoptera.
  2. Legemidlet begynner å fungere veldig raskt: noen få minutter etter å ha spist den behandlede planten, mister larvene evnen til å mate.
  3. Stoffet er trygt for mennesker, bier og miljøet.
  4. Uvanlig virkningsmekanisme på insekter, som gjør det mulig å utelukke resistens.
  5. Klarer godt Colorado -potetbille.
  6. Effektiviteten av stoffet er veldig høy uavhengig av været.
  7. Motstand mot utskylling ved atmosfærisk nedbør.
  8. Økonomisk og praktisk å bruke.

insektmiddel er ikke egnet for alle skadedyrTil tross for den store listen over fordeler med stoffet, er det også negative aspekter:

  • effektiv mot et smalt spekter av skadedyr;
  • giftig for vannlevende dyr.

Virkningsmekanismen

Insektmiddelets arbeid begynner så snart det kommer inn i insektets mage med “mat” eller kommer inn i kroppen gjennom neglebåndet ved kontakt. Deretter utløses ryanidinreseptorgenene, som er ansvarlige for muskelsammentrekning. I tillegg fjerner stoffet, som kommer inn i kroppen, ukontrollert kalsium i musklene og følgelig i hele kroppen som helhet. Alt dette fører til tap av muskelsammentrekning, lammelse av insekt og larver og død..

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Coragen

personlig verneutstyr når du arbeider med medisinerArbeidsløsningen tilberedes direkte i sprøytetanken utstyrt med en omrører. Hvis tanken ikke har en slik del, eller sprøytingen er planlagt å utføres ved hjelp av en sprayflaske, tilberedes moderluten først, og deretter bare arbeidsløsningen. I dette tilfellet fylles beholderen der løsningen skal tilberedes med en fjerdedel vann, en liten del av insektmidlet oppløses i den, og deretter tilsettes den resterende mengden i porsjoner til den nødvendige konsentrasjonen er nådd. Den tilberedte arbeidsløsningen bør brukes samme dag hele dagen.

brukstabell for coragen insektmiddelSprøyting utføres i rolig vær, i ekstreme tilfeller kan vindkast maksimalt nå 1-2 m / s, men slik at løsningen ikke faller på nabokulturer. Temperaturforholdene er uviktige.

Legemidlet vil bare være effektivt ved korrekt dosering og overholdelse av forbruksraten for en bestemt kultur..

Kompatibilitet og toksisitet

Insektmidlet brukes i tankblandinger som inneholder en lav konsentrasjon av aktive stoffer. Samtidig studerer de grundig instruksjonene til stoffene, og tester dem deretter på kompatibilitet.

I seg selv er Coragen lite giftig for mennesker. Imidlertid må alle forholdsregler tas når du forbereder løsningen. Når det gjelder insektmiddelets toksisitet for floraen, er stoffet trygt for bier, selv om det tas hensyn til avstanden til grensesonen om sommeren, som ligger i en avstand på minst 4-5 km fra stedet der plantene er sprøytet.

Men for vannlevende innbyggere er insektmidlet ekstremt farlig, så du bør unngå å få det ned i vannforekomster. For å gjøre dette, fortynnes en åpen flaske insektmiddel og brukes samme dag, og selve emballasjen kastes.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo