15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eforia insektmiddel enkel bruk

insektmiddel efori Som regel produseres agrokjemiske preparater i form av konsentrater, presentert i væske- eller pulverform. Før bruk må de fortynnes i henhold til oppskriften, og først deretter settes i verk. Men det er en rekke stoffer som allerede er produsert i ferdig form. Ephoria er et insektmiddel (gartnere kaller det feilaktig Euphoria), som ikke krever forberedelse av en fungerende løsning. Alt som kreves er å helle den i tanken og bruke den som angitt i nødvendige mengder..

Les også artikkelen: zirkon for planter – bruksanvisning!

Beskrivelse

Insektmiddel Eforia – er et konsentrat av en suspensjon av systemisk kontaktvirkning, produsert i plastbeholdere av forskjellige størrelser. Sammensetningen inneholder to aktive ingredienser: tiametoksam og lambda-cyhalotrin. Deres tandem lar deg bli kvitt skadedyr på kortest mulig tid og beskytte avlingen så mye som mulig i lang tid..

  1. Lambda-cyhalothrin (innhold i løsningen er 106 g / l). Stoffet virker tarm-, kontakt- og insektavvisende. I tillegg virker det deprimerende på nervesystemet og fører til ubalanse i kalsium i kroppen. Når de er inne i skadedyret, lammer insektmiddelet dem umiddelbart. Effektivitet observeres ikke bare for voksne, men også for larver.
  2. Tiametoksam (konsentrasjonen av denne komponenten i løsningen er 141 g / l). Dette stoffet har tarm-, kontakt- og systemiske effekter. Den kommer inn i skadedyrets kropp gjennom fordøyelseskanalen eller ytre integrasjoner, og lammer deretter insektets nervesystem.

Takket være tandem for disse to aktive ingrediensene, blir bruksområdet for insektmiddel betydelig økt. Samtidig er immuniteten i fremtiden helt utelukket..

Fordeler

insektmiddelangrep Blant de positive aspektene ved Eforia insektmiddel er:

  1. Ikke bare voksne rammes, men også insektlarver.
  2. Svært effektiv selv mot skadedyr som hovedsakelig lever i den skyggefulle siden av bladet.
  3. Muligheten til å bruke i alle slags vær. I dette tilfellet påvirkes stoffet ikke av temperaturen..
  4. Med rimelig bruk og overholdelse av alle standarder, er stoffet trygt for mennesker.
  5. Effektiv mot en rekke skadedyr.
  6. Ingen motstand.
  7. Resultatene varer lenge, og dette lar deg redusere antall behandlinger.
  8. Brukervennlig skjema.

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Eforia

bruksanvisning på emballasjenSiden preparatet er helt klart til bruk, er det ikke nødvendig å forberede en fungerende løsning. Sprøyting av planter utføres enten manuelt, ved bruk av spesialtanker eller ved bruk av fly.

behandling av åker med insektmiddel med flyBruk av Eforia insektmiddel er mulig samtidig med andre insektmidler. Med jevn blanding kan den brukes selv i tankblandinger.

Ved blanding bør følgende regel overholdes: Det neste stoffet kan bare tilsettes når det forrige er fullstendig oppløst.

Den kan sprayes i alle værforhold, men helst i rolig vær. Samtidig sørger de for at dråpene ikke spres mye til naboplanter. Når det gjelder forbruksraten til insektmiddelet Eforia, er de bare avhengig av avlingstypen.forbruk av insektmidler

Giftighet

arbeide med insektmiddel i personlig verneutstyrEforia tilhører stoffene i kategorien gjennomsnittlig toksisitet. Derfor, når du bruker det, må du nøye følge alle forholdsregler og bruke verneutstyr som ikke tillater kontakt med stoffet (spesialdrakt, hansker, briller).

Insektmiddel er farlig for bier og innbyggere i reservoarer.

Derfor, før du utfører prosedyren, må du varsle de nærmeste birøkterne om hendelsen. Det tillatte flyområdet for bier til sprøyteområdet er minst 5-6 km. Det er også forbudt å utføre arbeid i nærheten av reservoarene for fiskeri..

Insektmidler i plantevernbekjempelse – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo