15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk og forbruk av Presto insektmiddel

insektmiddel presto Presto er et insektmiddel, hvis bruksanvisning er presentert nedenfor, brukes til å eliminere forskjellige skadedyr (mer enn 100 varianter, inkludert flått, bladruller, thrips, veggedyr, bladlus, phylloxera) som har påvirket vinstokker, grønnsaker, korn, meloner, frukttrær og blomster.

Beskrivelse

Utvendig er Presto en flytende suspensjon, pakket i poser i forskjellige størrelser. Legemidlet er basert på to aktive ingredienser:

  1. Clothianidin (innholdet er 200 g / l). Denne komponenten har utpreget systemiske egenskaper og absorberes lett av plantens røtter, og stiger opp stammen og beskytter selv ubehandlede områder mot skadedyr, inkludert unge skudd som har vokst etter behandling. Dette betyr at stoffet vil forbli inne i anlegget og ikke vaske av i regnet. Insektenes død begynner etter et kvarter, og deres fullstendige ødeleggelse – etter omtrent 2 timer.
  2. Lambda-cyhalothrin (innholdet er 50 g / l). Dette stoffet beskytter mot lignende skadedyr, penetrerer raskt gjennom neglebåndene og forårsaker problemer med nervesystemet og fordøyelsessystemet, og deretter dets død innen en dag. I tillegg til at stoffet har tarm-, kontakt- og restegenskaper, avviser det også skadedyr. Som clothianidin, absorberes det av planten og beholdes i det lenge..

På grunn av tokomponentsammensetningen, der hvert stoff virker på en annen måte, øker stoffets effektivitet sterkt, og handlingen begynner nesten umiddelbart.

Insecticide Presto: bruksanvisning

søknadsregler Arbeidet bør startes når det er mye skadedyr på plantene. Til å begynne med, utarbeid en fungerende løsning i henhold til normene for bruk av legemidler for hver av kulturene..

Behandlingen utføres i rolig, vindstille vær, helst om morgenen eller kvelden etter solnedgang.

Det er ønskelig at omgivelsestemperaturen ikke overstiger 25 ° C. For høy effektivitet bør produktet som helles i sprøyten påføres jevnt på hele anlegget..

skadedyr som Presto jobber motFor en bestemt avling og skadedyr er det en konsentrasjon av Presto insektmiddel, som må observeres for høy effektivitet og holdbarhet av resultatet..narkotikaforbruk

Fordeler med stoffet

Blant fordelene med et insektmiddel er:

  1. Effektiv mot et bredt spekter av skadedyr, inkludert bladnagging, suging og skjuling.
  2. Lønnsomhet, siden en liten pose med 4 ml av stoffet er nok til 4 arer plantet med planter.
  3. Død av skadedyr skjer et kvarter etter behandling.
  4. Lav motstand.
  5. Effekten av stoffet varer opptil en måned.

Sikkerhetstiltak

personlig verneutstyrNår du arbeider med Presto, er det viktig å følge de foreskrevne sikkerhetstiltakene, spesielt ikke å spise, drikke eller røyke. Det bør sikres at stoffet ikke kommer på hud, slimhinner og øyne..

Presto er giftig for fisk og honninginsekter.

Det er også nødvendig å observere tidsintervallet mellom behandling og høsting. Så for meloner og kornavlinger er denne perioden en måned, for bær- og frukttrær – 1,5 måneder. Når det gjelder grønnsaker, for de som vokser i drivhus, er tidsperioden 5 dager og utendørs – 20 dager..

Når du kjenner instruksjonene for bruk av Presto insektmiddel, vil du kunne bruke stoffet riktig, kontrollere forbruksrater og observere sikkerhetstiltak. Alt dette fører til at plantene dine vil bli pålitelig beskyttet mot skadedyr, og senere vil de bli takket for en god høst..

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo